Trump'a en sert tepki! Tam bir ezik

ABD Başkanı Donald Trump’ın Paris İklim Anlaşması’ndan çekilme kararı çevreciler tarafından protesto edildi. Greenpeace, ABD’nin Berlin Büyükelçiliği önünde gösteri yaptı.

Trump'a en sert tepki! Tam bir ezik
Trump'a en sert tepki! Tam bir ezik
GİRİŞ 02.06.2017 11:00 GÜNCELLEME 02.06.2017 11:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD’nin Berlin Büyükelçiliği önünde dün gece toplanan Greenpeace üyeleri Donald Trump'ın Paris İklim Anlaşması'ndan çekilme kararını protesto etti. Greenpeace aktivistleri, büyükelçilik binasının duvarına projeksiyonla "Tam bir ezik, çok acınası!" (Total Loser, so sad!) yazısını yansıttı.

Greenpeace'in bir sözcüsü protestonun yarım saat sürdüğünü ve hava aydınlanırken sona erdiğini söyledi. Greenpeace ABD Direktörü Annie Leonard da "Trump’ın izolasyonist tutumu tarihin bu kritik anında ahlaken kınanabilir, ancak iklim değişikliği konusunda küresel olarak kaydedilen ilerlemeyi raydan çıkarma girişimi başarısız olacak" açıklaması yaptı.

YORUMLAR 1
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan. sizin ne mal olduğunuzu çok iyi biliyoruz. çevre düşmanı olan büyük ülkelere ses çıkarmazken daha masum olan ülkelerde çevrecilik adı altında siyasi konulara giriyorsunuz. konu trump olunca sesiniz çıkarıyorsunuz. obama çok çevre dostuydu da ne oldu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor