CNN: ABD Rusya sınırına B-52 gönderiyor!

CNN'in haberine göre, Rusya sınır böglesinde yapılan NATO tatbikatı için nükleer silah taşıyabilen B-52 uçaklarını gönderecek.

GİRİŞ 03.06.2017 00:41 GÜNCELLEME 03.06.2017 09:16
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

CNN, ABD Hava Kuvvetleri’nin Rusya sınır bölgesinde yapılan NATO tatbikatına katılmak için nükleer silah taşıyabilen birkaç B-52 stratejik bombardıman uçağını Avrupa’ya aktardığını açıkladı.

ÖNCE İNGİLTERE'DEKİ BİR ÜSSE YERLEŞTİRİLECEKLER

Haberde, bombardıman uçaklarının ve 800 askeri personelin, ‘Avrupa’da haziranda NATO müttefiklerinin katılımıyla yapılacak tatbikata destek vermek üzere’ İngiltere’deki bir hava üssüne yerleştirilecekleri belirtildi.

CNN, tatbikatların Baltık Denizinde (Baltops-2017), Arktik bölgede ve (yakında Letonya’da başlayacak olan) Rusya sınır bölgelerinde (ABD’ye müttefik) birkaç NATO ülkesinin katılımıyla yapılacağını aktardı.

YORUMLAR 12
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    bence abd en cok japonlardan korkmali düsmanin sinsi olani daha tehlikelidir
    Cevapla
  • devin bitisi 6 yıl önce Şikayet Et
    gonderse ne olur bu ucagi havada avlamak rusya icin bir keklik, bu ucak rusya sinrina yaklastigi an imha edilir, rusya amerka savs acmadan aelindeki atom silahini 3-4 musluman ulkeye satta yeter biri .
    Cevapla
  • xmen 6 yıl önce Şikayet Et
    it iti ısırmaz derler. Bu işin içinde bir bit yeniği olmaya. Filler tepişir gibi gösterip çimleri ezmeyeler veya amaç bağcıyı dövmek olmasın vesselam...
    Cevapla
  • amin 6 yıl önce Şikayet Et
    birbirinize dusun insallah muslumanlara yaptiniz agzinizdan burnunuzdan oluk oluk gelsin karolasicalar neler cektirdiriyorsunuz muslumanlara allahim belanizi verecek insallah yakindir israil ab abd rusya ve bunlarin fitne tohunuyla muslumanlara eziyet eden diye ulkelerde bu beduamiza dahil olsun
    Cevapla
  • tersinim 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika ortalığı karıştırıp silah satmak için her yolu deniyor. Ne yazık ki bunu başarıyor. Şimdilik..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Fenerbahçe-Olympiakos! CANLI