İsrail zalimliği devam ediyor!

Kudüs'te yaşanan olaylarda işgalci İsrail askerlerine saldırı girişiminde bulunduğu öne sürülen Filistinli 3 genç öldürüldü.

GİRİŞ 17.06.2017 05:11 GÜNCELLEME 17.06.2017 07:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kudüs'te yaşanan olaylarda İsrail askerlerine saldırı girişimde bulunduğu öne sürülen 3 Filistinli genç öldürüldü.

İsrail polisinden yapılan açıklamaya göre, Şam kapısında iki Filistinli genç İsrail askerlerine saldırı girişimde bulundu. İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu gençlerden birisi olay yerinde yaşamını yitirirken, diğer gencin akıbeti hakkında ise henüz açıklama yapılmadı.

Ayrıca, Sultan Süleyman Caddesinde ise İsrail askerlerine silah ve bıçakla saldırıda bulunduğu öne sürülen iki Filistinli İsrail askerlerince vurularak hayatını kaybetti.

Bu arada saldırılarda bir İsrail askerinin de yaralandığı aktarıldı.

Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da "Kudüs'te Bera İbrahim Salih, Adil Hasan Ahmed Ankuş ve Amir Muhammed Abdulkadir Bedevi isimli 3 Filistinli genç İsrail askerlerine saldırıda bulundukları iddiasıyla İsrail askerlerince öldürüldü." ifadelerine yer verildi.

 

YORUMLAR 6
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    silahsız insanlara gücün yetiyor zalimlerin sonunu bu dünya gördü yok olup gittiler
    Cevapla
  • İstanbullu 6 yıl önce Şikayet Et
    EY ALLAHIM!!! Eli kanlı siyonizmin zulmünü sona erdir yarabbi, dünya Müslümanları birlikte olmadıkları ve senin kitabına sarılmadıkları, peygamberimizin uyarılarını dikkate almadığımız için hallaç pamuğu gibi dağınık perişan bir halde iken ümmeti üzerine eli kanlı haçlı ordusu ve siyonistler çullanmış durumda nefes borumuzu dişlerini geçirmişler,ısırmışlar boğmak ve aç çakal sürüsü gibi yemek istiyorlar, yarabbi şu mübarek günlerde biz Müslümanlara yardımını esirgeme, bize çıkış yolu ver, bize acı, bize kafirlere karşı yardım et...
    Cevapla
  • Malik X 6 yıl önce Şikayet Et
    İran yapmıştır(!) İran(!) Pers emperyalizmi hep(!) yoksa israil yapmaz öyle şeyler(!)
    Cevapla
  • iranli aydin 6 yıl önce Şikayet Et
    turkiye israil le iliskisi olan misir dahil ortadogu ulkeleri .turkiye nato uyesi ama niye iran fitneci oluyor. bilin iran 8 yil savasa girdi sii yi sii onune koydu saddam ne turkiye ne araplar bisey demediler iran 40 yil ambargo altindaydi islam ulkeleri zulume sesizdi iranda dolar bir yilda 3 kat oldu ilac bulunmuyordu nukler bilim adamlarimiz olduruldu ama biz kotuyuz. iran diyorki suryayi israil ele gecirmek istiyor cunku iranin suryaya lubnana silah gondermesini istemiyor o yuzden besar assada savas acildi tabi iranin yaptiklarina iyi diyemem kotu de diyemem ama turkiyenin suryada yaptiki israile yardim.siz diyorsunuz saddam diktatordu ama iyi di. biz de diyoruz esed de surya ya iyi.
    Cevapla
  • Türkmen asireti 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey islam alemi terörist ilan edinde yarin onlarla bir kefeye oturmayasiniz.
    Cevapla
  • YA KAHHAR 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın adaleti tecelli edecektir şimdi sabır zamanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'