Krizde son perde: 48 saat içinde terk edin

Bahreyn'in DEAŞ'a karşı kurulan uluslararası koalisyon kapsamında ülkede bulunan Katarlı askerlerin derhal bölgeyi terk etmelerini talep ettiği belirtildi.

Krizde son perde: 48 saat içinde terk edin
Krizde son perde: 48 saat içinde terk edin
GİRİŞ 18.06.2017 21:26 GÜNCELLEME 18.06.2017 23:32
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

AFP'nin haberine göre, Katarlı askerlere Bahreyn'i tamamen terk etmesi için 48 saat süre tanındı. İsmi açıklanmayan  yetkili, "Bahreynliler, Bahreyn'deki askeri üsteki yetkili ABD'li generale Katar askerlerinin ayrılmak zorunda olduğunu söyledi" ifadesini kullandı. Yetkili, Bahreyn'de ne kadar Katar askeri bulunduğuna yönelik bir detay vermezken, Katarlı askerlerin 2014 yılından beri bölgede konuşlu olduğu belirtildi.

Katar krizinin patlak vermesinin ardından söz konusu ülkeler Katar'ı Yemen'deki Şii kökenli Husilere karşı Suudi Arabistan'ın liderliğinde kurulan koalisyondan çıkarmışlardı. Bu hamle ile söz konusu ülkelerin Katar'ı DEAŞ'a karşı kurulan koalisyondan da çıkarma niyetinde bulunduğu yorumu yapılıyor.

YORUMLAR 27
  • Dra 6 yıl önce Şikayet Et
    Ses cikardiginiz adres katar değil de Esad olaydı keşke!
    Cevapla
  • Birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazı müslüman ülkeler, göstermiş oldukları birlik ruhunu keşke şer ittifaklarına karşı da gösterebilseler. Kafir'e gösterilemeyen tavrı müslümana gösteriyorlar. Rabbim, müslümanlara akıl fikir ver, bağışla, basiret sahibi ve iradesini şer odaklarına teslim etmemiş yöneticilerin başa geçmesini nasip et.
    Cevapla
  • Hasan Pala 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Bahreynde kendini ne sanıyor anlamadım. Katar da Türk askerleri var dikkat et Bahreyn
    Cevapla
  • salim 6 yıl önce Şikayet Et
    Derhal askerimizi geri çekin
    Cevapla
  • Bilirkişi 6 yıl önce Şikayet Et
    Trump'ın bir videosu var. Diyor ki Amerika'nın tüm borçlarını Müslümanlara ödeteceğim. Arapları ziyaret etti ve sözde silah ve uçak anlaşmaları yapıldı. Bunlar işin görünen yüzü. Ortada ne uçak var ne silah. Haraç alıyor resmen. Katar da direnemedi sonunda silah almaya mecbur kaldı. Yani haraç vermeye. Silah anlaşmasının adı HARAÇ. ABD'nin kurduğu DAEŞ'e destek veriyor diye önce çamur at. Sonra silah almaya (haraç vermeye) mecbur bırak ki temize çıksın. Uyanın artık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...