14 günlük süre doldu! Katarlılar...

Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn'in, Katar'daki vatandaşlarına geri dönmeleri ve kendi topraklarında yaşayan Katarlılara ülkelerini terk etmeleri için verdiği süre son buldu.

14 günlük süre doldu! Katarlılar...
14 günlük süre doldu! Katarlılar...
GİRİŞ 19.06.2017 09:21 GÜNCELLEME 19.06.2017 09:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn'in, 5 Haziran'da Katar'la tüm diplomatik ilişkilerini kestiklerini duyurması, bu ülkedeki vatandaşlarına geri dönmeleri için çağrı yapması ve kendi topraklarındaki Katarlılara da ülkelerini terk etmeleri için tanıdığı 14 günlük süre, bu ülkelerin yerel saatiyle 24.00'te son buldu.

11 BİN 387 BİN KİŞİ

Bu üç ülkenin vatandaşı olup ülkelerine dönenler ile bu ülkelerde yaşayıp da Katar'a dönenlerin sayısı tam olarak bilinmemekle birlikte Katar'daki İnsan Hakları Ulusal Komitesi, daha önce yayımladığı raporda, Katar'da bu ülkelerin vatandaşı olan 11 bin 387 kişinin bulunduğunu, bu ülkelerde ise bin 927 Katarlının olduğunu açıklamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Müslüman 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada yapılan en kötü şey ambargo ile bir ülkeyi açlığa mahkum etmektir. Biz müslümanlar ne zaman birlik olup ortak hareket edeceğiz. Rabbim İslam Alemine güç ve kudret versin.
    Cevapla
  • bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    taşlar yerine oturdu bakalım ne yapacaklar hayırlısı
    Cevapla
  • Anatolia 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi geri adım atacak, amerikanın tuzağına düştüler. Katar daha da güçlenerek çıkıyor. Türkiye Katarı yarı yolda bırakmamalı, aynı politikaya devam....
    Cevapla
  • sami 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar da zulüm olmaz iyice kudurdu bunlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor