Kabe'ye saldırı son anda önlendi

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Kabe'ye terör saldırısının güvenlik güçleri tarafından engellendiğini bildirdi.

Kabe'ye saldırı son anda önlendi
Kabe'ye saldırı son anda önlendi
GİRİŞ 24.06.2017 00:48 GÜNCELLEME 24.06.2017 02:28
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Kabe'ye düzenlenecek olası terör saldırısının güvenlik güçleri tarafından engellendiğini bildirdi.

CANLI BOMBA KENDİNİ PATLATTI

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Mansour al-Turki, saldırının ikisi Mekke ve diğeri Cidde'de olmak üzere 3 terör grubu tarafından planlandığını, güvenlik güçlerinin Assila bölgesinde ve Ajyad el-Masafi bölgesinde teröristlere karşı hareket ettiğini bildirdi.

Al-Turki, Ajyad mahallesinde evlerden birinde saklanan bir intihar bombacısının polisle çatışmasının ardından, kendisini havaya uçurduğunu 6 sivil ve 5 polisin yaralandığını, 5 kişinin de saldırıya ilişkin tutuklandığını bildirdi.

YORUMLAR 68
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    kabe suudi ailesinin elinden alinip, müslüman devletlerden secilecek tarafsiz bir islam konseyine devredilmeli.
    Cevapla
  • VAY BE ARKADAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    KABEYİ ebrehinin elinden koruyan Allah c.c herşeye gücü yeter
    Cevapla
  • VAY BE ARKADAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    artık dünya olayalrına bakarsanız islamiyet üzerine büyük oyunlar dönüyor insanoğlu kendi IRKINI hepsi Allah a inanıyor ama ille de hiristiyan olcan diye dikte etme ve HAÇLI oyunuu başladı orta doğuyu kana buluyanlar islamiyetin kalbi KABE ye de sıranın geldiğini gösterdi ama eyer insanoğlu KABEYİ yok ederse ki edecek asıl kendi sonunu getirmiş olucak bu bir gemide kendini batırmak gibi birşey yada balonun ağzını açmak yada su dolu kabı patlatmak gibi delmek gibi
    Cevapla
  • ???? 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir zaman düşman olanlar Müslüman'lara üstün gelmemiştir, gelemeyeceklerdir.Bugün Ortadoğu toprakların'da yaşanan kafir,müşrik ve münâfıkların İnanan'lara yönelik başlattığı mücadeleleri, zulümleri bitecektir.Onlar kendi araların da zulmetmek üzere, mutabakata vardıkları her imza sahibiyle beraber kaybetmiştir.Câni ve vahşi olduklarını resmi yollardan kanıtlamışlardır.Dünya'nın hangi kıtasında olursa olsun bunlar insan değil! Zafer her daim İnanan'larındır.Müslüman'larındır. Müslüman'lara ait dini değerlere her fırsatta savaş açanlar,kimsiniz?! Allah'ın korumasın da bulunanlara üstün gelebileceğinizi mi zannediyorsunuz?
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kabeye zarar gelirse dunya kan golüne doner.Bir ALLAHın kulu yastığa basinı huzur içinde koyamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?