ABD'den yeni açıklama: Katar şu anda...

ABD Dışişleri Bakanı; Katar'ın, Bahreyn, Mısır, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin taleplerini incelemeye başladığını bildirdi.

ABD'den yeni açıklama: Katar şu anda...
ABD'den yeni açıklama: Katar şu anda...
GİRİŞ 25.06.2017 20:26 GÜNCELLEME 25.06.2017 20:27
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Katar'ın, Bahreyn, Mısır, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin taleplerini incelemeye başladığını bildirdi.

Tillerson konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Katar'ın "dikkatli bir şekilde" talepleri incelemeye başladığını belirtti.

"BAZI MADDELERİN YERİNE GETİRİLMESİ ÇOK ZOR"

"Bazı maddelerin Katar'ın yerine getirmesi için çok zor olacağını" vurgulayan Tillerson, tarafların çözüm için diyalog içerisinde olması gerektiğini kaydetti.

Tillerson, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Verimli bir adım atmak için ülkelerin bir araya gelerek konuşması gerekiyor. Müttefiklerimizin teröre karşı ortak bir şekilde mücadele etmeleri durumunda daha güçlü olacaklarına inanıyoruz. Her ülkenin bu sürece katacağı şeyler olacaktır. Tansiyonu düşürmek, bu sürece yardımcı olacaktır. ABD taraflarla yakın ilişki içerisinde olmaya devam edecek ve Kuveyt Emiri'nin ara buluculuğunu destekleyecektir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 50
  • hyr 6 yıl önce Şikayet Et
    iran desteliyorsa tehlike. trumpun söylediği kelime bana ait. çin ve iran gibi devletler tanrı devlet politikası uyguluyor. fikirleri devlete insan kurban edilir. tüm dünyayı bile öldürebilirler devletlerinin bekası için. haksız da olsalar. oysa hak varsa devlet devlettir. hak yoksa ancak bir büyük mafya olur.
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Zionist bir ulke, 6 7 ulke'yi tenis topu gibi oynatiyor, hatta tum orta dogu'yu cocuk gibi ziplatip yikip kirip duzeltip oynatiyor..Yaziklar olsun hepimize!
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    araplar yıllar önce ve yıllar sonrada her zaman ikili oynamışlardır onlara güven olmaz
    Cevapla
  • maskkk 6 yıl önce Şikayet Et
    abd el attıysa tamam şimdi katara şunu söyleyecek türkiyenin üssünü kapat diğerlerini reddet. peki katar bunu yaparsa ne olur ben söyleyeyim arap ülkeleri kardeş olur türkiye yine sırtından bıçaklanmış mağdur olur ama katar bunun bedelini öder katar diye bir ülke kalmaz ya iyi bir sömürge yada BAE nin eyaleti olur kazançlı çıkan abd
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Körfez de terör sorunu yok Körfez'de ABD' korkusu var. ABD ye yalaka lık içgüdüsu var. Körfez de Suudi. BAE. Şeytan i oyunlar ı var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!