Türklere bayramı zehir edenlere soruşturma!

Almanya'nın Duisburg kentinde Ramazan Bayramı günü sırasında iki Türk vatandaşına karşı aşırı güç kullanan polisler hakkında Duisburg Savcılığı soruşturma başlattı.

Türklere bayramı zehir edenlere soruşturma!
Türklere bayramı zehir edenlere soruşturma!
GİRİŞ 28.06.2017 14:36 GÜNCELLEME 28.06.2017 14:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Duisburg Savcılığından olayla ilgili yapılan açıklamada, polislerin sıradan bir trafik kontrolünü büyüttüğü belirtilerek, aracını yanlış park eden 49 yaşındaki Türk vatandaşını 3 polisin zorla yere yatırırken aşırı şiddet kullandığı, dördüncü polisin de yerdeki çaresiz Türk vatandaşına tekme attığı kaydedildi.

Tekme darbeleriyle bayılan Türk vatandaşının hastaneye kaldırıldığı ve daha sonra taburcu olduğu belirtilirken, olayı görüntüleyen bir Türk vatandaşının da gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığı kaydedildi. Savcılık, iki Türk vatandaşına karşı aşırı güç kullanan polisler hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi. 

Polis yetkilileri ise yanlış park eden kişinin evraklarını göstermediğini ve polise direndiğini iddia ederken, olayı haberleştiren WDR televizyonu olayın görüntülerinin polisin suçlu olduğunu göstermeye ve ceza almaya yetecek nitelikte olduğunu belirtti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • miroğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    güçlüysen paran varsa orda adalet var türķsen zor gelir adalet ..a.b .nin hepsi terör sevici
    Cevapla
  • aksarayli 6 yıl önce Şikayet Et
    insaAllah hak edilen ceza verilir
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar bende oradaydim alakasi yok....adam hem ters istikamete park ediyor hemide arabasini cekmiyor...neymis bayram mis......alman polisi ne anlar bayramdan.......
    Cevapla
  • Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle haberleri okudukca almanyada adalet olduğuna dair umutlanıyorum. Çünkü son zamanlarda sanki almanyada adalet biz türklere karşı işlemiyor diye kanaat getirmeye başlamıştım. Suçlu tabiki cezasını çekmeli ve adalet yerini bulmalı. Ama nedense biz türklere karşı çılgınca bir düşmanlık alevlendirildi. Basın üzerinden, siyasi çevrelerce ve hatta buna sivil halkda dair olmak üzere dayanması zor olan baskı var. Böyle giderse almanya bizim için yaşaması zor hale gelcek. Allaha şükürler olsunki genede bir ülkemiz var gidecek.
    Cevapla
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    HRİSTİYAN TERÖRÜ. Yıllarca uğraştık medeni yapamadık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler