İsviçre'de FETÖ okulları yolun sonuna geldi

İsviçre'nin en büyük kenti Zürih'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Sera Vakfı bünyesinde "Sera Schule" adıyla faaliyet gösteren okulu, ilgisizlikten kapanma noktasına geldi.

İsviçre'de FETÖ okulları yolun sonuna geldi
İsviçre'de FETÖ okulları yolun sonuna geldi
GİRİŞ 03.07.2017 17:20 GÜNCELLEME 03.07.2017 17:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tages Anzeiger gazetesinin haberine göre, İsviçre eğitim Bakanlığı  tarafından tanınan Zürih'in Schwamendingen bölgesindeki okul, diğer kentlerdeki  FETÖ okulları gibi ilgisizlikten ve Türk kökenli ailelerin tepkisinden dolayı  kapanmak üzere.

Almanca yayın yapan gazetede, "İsviçre'deki Türkler çocuklarını Gülen  okullarından geri alıyor." başlığıyla yayımlanan haberde, FETÖ'nün bu ülkedeki  kurumlarının Kepenk kapatmaya başladığının altı çizildi.

Haberde, Türklerin okuldaki çocuklarını geri çekmeye başladığı  belirtilerek, "Özel okul kısa bir zaman içinde öğrencilerinin yarısından  fazlasını kaybetti ve okulun yıl sonunda kapılarını sonsuza dek kapatması  gerekiyor." ifadesi yer aldı.

Yüzlerce velinin çocuklarını İsviçre‘deki FETÖ okullarından ve FETÖ  bağlantılı bazı eğitim merkezlerinden geri aldığını yazan gazete, Aarau, St.  Gallen, Olten ve Winterthur kentlerindeki FETÖ'ye ait bazı kurumların da  kapandığını aktardı.

YORUMLAR 6
  • Yazık size 6 yıl önce Şikayet Et
    bu föte hiç konuşmuyor .Enayileri nasılda kandırmış.
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk olan veya Türke saygısı olan Müslüman olan kim varsa bunlardan uzaklaşsın ve cephe alsın uzak dursun.
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Milletten para toplayıp işlerine kamufle olan bu çalışmaları da yapıyorlardı. Şimdi ise ellerindekini kendilerini korumak için kullanıyorlar.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle bu fetö teröristine itaat eden, ayaklarinin ucunda sabahlayan, onunla sahsen görüsen , hangi partiden olursa olsun üst düzey siyasetcilerin tespit edilip mahkeme karsinina cikarilmalarini sabirla bekliyoruz.
    Cevapla
  • kanuni 6 yıl önce Şikayet Et
    ayne ha.hala onlar yok piyasada
    Cevapla
  • bozok 6 yıl önce Şikayet Et
    siaysetçi olup herkesin fetöcü olduğundan şüphe duymadığı bazı eski bakanlar vekiller var. onlara dokunulmazsa fetö asla ve asla bitmez . ki onlara da dokunulmuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço