Müslüman belediye başkanını görünce şok oldu!

Hollanda'da, İslam ve yabancı karşıtlığıyla bilinen Özgürlük Partisi lideri Geert Wilders, bir Müslüman'ın belediye başkanı olmasına karşı çıktı.

Müslüman belediye başkanını görünce şok oldu!
Müslüman belediye başkanını görünce şok oldu!
GİRİŞ 05.07.2017 09:06 GÜNCELLEME 05.07.2017 10:02
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Geert Wilders, Arnhem Belediye Başkanı'nın hastalık sebebiyle  görevi bırakması üzerine İşçi Partisi (PVDA) eski milletvekili Fas asıllı Ahmed Marcouch'un belediye başkanı olması yönünde verilen karara sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi.

KENTİ İSLAMLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR 'SUÇLAMASI'

Wilders, Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf el-Karadavi'ye hayran olan Marcouch'un, Amsterdam'da Slotevaart bölgesinde ilçe belediye başkanı olduğu dönemlerde kenti İslamlaştırmak için çalıştığını iddia etti.

"BU ADAM POLİSİN BAŞÖRTÜSÜ TAKMASINA OLUMLU BAKAN BİRİSİ"

Kararı çarşamba günü Arnhem Belediyesi önünde protesto edeceğini paylaşan Wilders, "Bu adam polisin başörtüsü takmasına olumlu bakan birisi. Düşünsene belediye başkanı olunca polisinde üstünde olacak. Bu bir rezalet. Bence Arnhem yerine Fas'ın başkenti Rabat'a belediye başkanı olması daha uygun olur. Ülkemizi geri almalıyız" dedi.

Aşırı sağcı PVV partisinin lideri Wilders, İslam ve yabancı karşıtı söylemleri ve İslam dini hakkındaki nefret dolu ifadeleriyle tanınıyor. Hollanda'da belediye başkanı, iş başvurusu yapılması

YORUMLAR 11
  • Ersoy21 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi ya işte Müslüman bir Avrupa çok güzel olur.
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    şaklabanlar...
    Cevapla
  • Rotterdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam hrp bos konusup ortaligi karistirir. Gel ulkeyi yonet deseler kacar cunku bir kukla. Fitnelikten baska degil icaadi. Adam basortu takanlardan vergi talep etmek istedi ama o kanunu kabul etmek istemedi hukumet. Sponsorlari israil.
    Cevapla
  • Eginli 6 yıl önce Şikayet Et
    Roterdamin belediye baskanida Fasli hani su bakan kayayi birakmayan yalaka!! Ebu talip ismindeki yalaka. Yoksa 5 vakit namazindaki adami belediye baskani yaptirmazlar..
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Hollandalilar yabanci kokenli burokratlari bilerek getiriyorlar, hollandalilar kendi elleri ile yabancilara ve muslumanlara yapmak istedikleri kotulukleri on kat fazlasini yabanci buroktlara yaptiriyorlar ve biz yapmadik o yapti deyip isin icinden siyriliyorlar. O goreve getirdikleri kisiler normal bi hollandalidan daha hollanda milliyetcisi ve islam ve yabanci dusmani oluyor. Ornegin cem ozdemir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!