Açık açık meydan okudu! Gönderin

İlk başarılı uzun menzilli kıtalar arası füze denemesini gerçekleştiren Kuzey Kore, denemeye tepki gösteren ABD ve müttefiklerine meydan okudu.

GİRİŞ 05.07.2017 12:02 GÜNCELLEME 05.07.2017 14:38
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kuzey Kore devlet televizyonu KRT'de yayınlanan haberde, Devlet Başkanı Kim Jong-un'un, füze denemesini izlerken çekildiği iddia edilen görüntüler ile Kuzey Kore liderinin ülkenin nükleer silahlardan hiçbir zaman vazgeçmeyeceği ve Washington'a nükleer ve füze denemelerinden oluşan yeni "hediye paketleri" göndermeye devam edeceğine dair mesajlarına yer verildi.

"YANKİLERE HEDİYE PAKETİ GÖNDERİN"

Haberde, açık bir alanda, etrafında generaller ve bürokratlarla bilgisayar monitörlerinin önünde ayakta alkış tutarken görülen Kim'in görüntüleri yer aldı. Haberde, Kim'in denemeyi, "yüzünde büyük bir gülümsemeyle" seyrettiği belirtilerek Kuzey Kore liderinin bilim adamlarına "Yankilere irili ufaklı hediye paketleri göndermeye devam edin" dediği ifade edildi.

KARŞILIK GECİKMEDİ

Öte yandan Kore yarımadasındaki ABD ve Güney Kore kuvvetleri, Kuzey'in denemesine karşılık güç gösterisi olarak, Güney Kore karasularına yüksek isabetli füzelerle atışlar yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya 5 ten büyük. ..Hidayet "Kim'e" nasib olur bilinmez
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    noldu trumpet cinden japonyadan medet umuyorsun herifsen vursana, meshur thomahawk larinla.bukadarsin iste gucunde bu sinirinda seni millet olarak iyi biliyoruz ve bilesin bizim icinde hicbir agirligin yok, soysuzlar diyari abd.
    Cevapla
  • bir kul 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ayak anlamadım adamlar nerden buluyor bu kadar teknik malzemeyi ve kitalar arası füze yapiyor ? IRAK TA nükleer silah var diyen ABD şimdi ne yapacak bakalım kore için hemen savaş ilan edebilecekmi acaba ?
    Cevapla
  • tolga çakır 6 yıl önce Şikayet Et
    fos amerika kore bir lokmada yer seni
    Cevapla
  • Dadaştan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah dünyaya terör estiren şu abd'ye böyle bir zalimi musallat etti. Bunlar inş birbirine düşerde şu müslümanları rahat bırakırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu
İzmir'de peş peşe yangınlar