Çipras iyice yoldan çıktı! Biz havlamıyoruz

Yunanistan'ın Selanik kentinde konuşan ve Kıbrıs meselesi hakkında yorum yapan Başbakan Aleksis Çipras, küstah açıklamalarda bulundu.

Çipras iyice yoldan çıktı! Biz havlamıyoruz
Çipras iyice yoldan çıktı! Biz havlamıyoruz
GİRİŞ 13.07.2017 15:18 GÜNCELLEME 13.07.2017 15:18
Bu Habere 151 Yorum Yapılmış

Yunanistan’ın Selanik şehrinde, Yunanistan- Sırbistan- Bulgaristan görüşmesinde konuşan Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras Kıbrıs konusuna da değindi.

Haddini aşan açıklamalarda bulunan Çipras, "Ulusal haklarımızı korumak için hep hazırız. Barış, istikrar ve işbirliğine saygı duymayan bir komşumuz var. Dış politikada bir deyim var, köpeğin kendini koruması için havlamasına gerek yok. Biz de çok havlamıyoruz sonuç getirmek istiyoruz. Çok olay çıkarmaya gerek yok" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 151
  • Mücahit Bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    hakli olay büyütmeye gerek ansizin geliriz kasiriz üstleniriz. benim merak etigim bisey var bunlar bu sözler acaba bu yunanistan valisin sözlerimi yoksa merkelinmi ???
    Cevapla
  • Türkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    400 yıl bunlara ağır gelmiş olmalı bunun üzerine 10.000 sene daha ekle gene gücün yetmez bu toprakları almaya... şümkü bizim milletin iradesi dünyanın hiç birinde yok..
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    DNA testi yaptır sonra konuş
    Cevapla
  • Erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Gelsinler bakim kurtulus savasinda yarim biraktigimiz isi bitircaz insallah
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca, Kıbrıs Rum Kesimi Milletvekilinin "15 Temmuz'da fırsat kaçırdık sözünü hatırlatıyorum. ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEY DAHA! İsrail'den Nükleer silah temin etmiş olabilirler; hatta "havlamalarının" artmasının en önemli sebebi bu olabilir. Haklarından geliriz Evvel Allah! Lakin tedbir şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu