Dünyanın gözü önünde silahın tetiğine basıldı!

Mescid-i Aksa'yı ablukaya alan ve Filistinlilere saldıran İsrail, zulmün dozunu iyice arttırdı.

GİRİŞ 20.07.2017 15:57 GÜNCELLEME 20.07.2017 15:57
Bu Habere 162 Yorum Yapılmış

Dış Haberler Servisi / Haber7.com

İsrail, geçen haftadan bu yana Müslümanların kutsal mekanı Mescid-i Aksa Camii'yi abluka altında tutuyor.

Pazar günü caminin kapılarına konulan metal arama dedektörleriyle tırmanan gerilimde, içeri girmek isteyen birçok Filistinli gözaltına alındı.

KÖŞEYE SIKIŞTIRIP DEFALARCA YUMRUKLADI

İşgal altında tuttuğu Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesine kimseyi sokmayan İsrail polisi, Filistinlilere şiddet uyguladı. Filistinli bir kişi, işgalci İsrail polisi tarafında köşeye sıkıştırılıp defalarca yumruklandı.

YAHUDİ YERLEŞİMCİ KÜÇÜK KIZA ÇARPTTI

İsrail'in şiddeti arttırması azılı Yahudi yerleşimcileri de harekete geçirdi. O yerleşimcilerden biri, 10 yaşındaki bir kız çocuğuna arabasıyla çarpttı. Acılar içinde kalan minik kız, dakikalarca yerden kalkamadı.

PROTESTOCULARA MÜDAHALE

İsrail'in ablukasını protesto eden yüzlerce göstericiye ise İsrail polisi saldırdı. Polis Filistinlilerin üzerine ateş açıp, biber gazıyla müdahale etti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 162
  • GARİP ADAM 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c) sonsuz Sabur sahibidir. Bu fani hayatını baki hayata tercih eden filistinliler elbette mükafatını Allah'tan alacaklardır. İsrail ve yanlılarıda cehennemde cayır cayır yanacaklardır.
    Cevapla
  • B.Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunca zaman olan biteni değerlendirdiğimizde ortaya çıkan sonuç açık ve net bir şekilde devletlerden bu konularda birşeyler beklemenin yersiz olduğunu göstermektedir. Buna bu konularda en fazla söz söyleyen biz Türkiye Cumhuriyeti de dahil. Sert bir tonda yaşananları kınamaktan başka yaptığımız birşey yok maalesef. Gerçekten Allah için ve İslam için mücadele eden bir yapı kurulmalı ve bu mücadeleyi o şekilde sürdürmeliyiz. Çünkü biraz klişe olacak ama gerçek bu Sözün bittiği yerdeyiz icraat olmalı.
    Cevapla
  • Mete TÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    Sözde müslüman ülkelerden olan S.Arabistan, Kuveyt ve BAE'den tek ses çıkmıyor.
    Cevapla
  • 1302HUD 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya Kahhar, Ya Cebbar bu zalimler gruhunu mahvu perişan eyle acilen.. Hemen cumaya bizde gitmeliyiz millet olarak.
    Cevapla
  • Hamidiye suvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatansever denen şahıs,senin dediğin gibi filistinlilerin hepsi toprağını siyonist israil e satmadı 1,araplarin hepsi değil,bazı arap yöneticiler osmanli ya ihanet etti 2, en önemlisi ortadoğu da arap yöneticilerden çok önce,masonlarin makedonya risortasinin yönettiği ittihat ve terakiye üye paşalar en büyük ihaneti etti 4,Osmanliyi araplar değil ,osmanli da sözde paşa olan,siyasetci olanlar yıktı ve bunun sonucu olarak orta doğu bu hale geldi.Konuyu kulaktan dolma bilgilerle yazarak değil,tarihi kaynaklara dayanarak yazarsanız daha etkili olur kanaatindeyim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü