Dünyaya çağrı: Mescid-i Aksa'yı kurtarın

Dünya Müslüman Alimler Birliği, İslam dünyasına, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik uygulamalarına karşı yarını, "öfke cuması" ilan etmesi çağrısında bulundu.

Dünyaya çağrı: Mescid-i Aksa'yı kurtarın
Dünyaya çağrı: Mescid-i Aksa'yı kurtarın
GİRİŞ 20.07.2017 19:36 GÜNCELLEME 20.07.2017 19:36
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Dünya Müslüman Alimler Birliği'nden yapılan yazılı açıklamada, tüm dünya Müslümanlarına "Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı kurtarın" çağrısı yapılarak, "21 Temmuz Cuma günü, siyonist uygulamalara karşı öfke ve Kudüs ile buradaki Filistinlilere destek günüdür." denildi.

İslam aleminden, "Aksa'yı kurtarın" sloganıyla işgal karşıtı aktif etkinlikler düzenlenmesi talep edilen açıklamada, "siyonist işgal yönetiminin, Aksa'yı ibadete kapatması ve namaz kılınmasını engellemesi" en güçlü şekilde kınandı.

Açıklamada, "Yeryüzünde Allah'ın en büyük evlerinden birinde farz ibadetlerin eda edilmesi engellenirken, İslam ümmeti nerede" ifadesine yer verildi.

YORUMLAR 29
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya'ya Değil Allah'a Çağrı ve Yakarış Olmalı Öfke Cuması da Olmaz çizgiyi aşmayarak usulüne uygun bir şekilde "SABIRLA" Allah'tan dilemeliyiz. Dua : Her Kapının Anahtarı
    Cevapla
  • yol 6 yıl önce Şikayet Et
    otur sadece dua et ile olmaz bu işler. peygamber efendimiz demiş; önce elinle, sonra dilinle, en son buğz ederek. önce fiili eylem sonra diğerleri.
    Cevapla
  • sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    israildrn hesap sormadan canımı alma Allah ım
    Cevapla
  • avesx 6 yıl önce Şikayet Et
    Once icimizde birlik olalim, sonrasinda dunyayi dize getirmek kolay, paraya veren lere biat edip vatanini satan hainlerden kurtulmak lazim. o yada bu sekilde, legal yada illegal yollarla. Bunu yapacak bir babayigit lazimki, ihaneti dusenenler bir harekette bbulunmadan once bu dunyada kacacak ,saklanacak bir yerin olmadigini bilecekler.
    Cevapla
  • Azeri 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkün türkden başqa dosdu yoxdu ordusuda turandı eyer qura bilsek
    Cevapla
  • Azeri 6 yıl önce Şikayet Et
    Al sene islam ordusu Harda........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim