Suudi Arabistan yanlışlıkla vurdu!

Yemen'de faaliyet gösteren Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin, Kızıldeniz'deki bir balıkçı teknesini yanlışlıkla vurması sonucu 8 balıkçı hayatını kaybetti.

Suudi Arabistan yanlışlıkla vurdu!
Suudi Arabistan yanlışlıkla vurdu!
GİRİŞ 22.07.2017 11:24 GÜNCELLEME 22.07.2017 13:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yemen'de faaliyet gösteren Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin, Kızıldeniz'deki Haniş Adası yakınlarında bir balıkçı teknesini yanlışlıkla vurması sonucu 8 balıkçının öldüğü, 2'sinin yaralandığı bildirildi.

SUUDİ ARABİSTAN HUSİLERİ VURDUĞUNU SANMIŞ

Yemen askeri kaynaklarından alınan bilgiye göre, adada konuşlanmış olan koalisyon güçleri civardaki bir tekneyi Husi militanlarına ait sanarak top ateşiyle vurdu. Olayda Hudeyde ilinin Huca ilçesinden 8 balıkçı hayatını kaybederken 2'si yaralandı.

Olayla ilgili koalisyon güçlerinden açıklama yapılmadı.

Husiler, Huca ile Yemen'in batı sahilinin büyük kısmını kontrol altında bulunduruyor. Batı sahilinde Husiler ile Yemen güçleri arasında çatışmalar yaşanırken, koalisyon güçleri de bu bölgeyi yoğun bir şekilde bombalıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • kemal aba 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunların sonu yine kendi içlerinden olacak. İnsanlık her zaman insanlar tarafından suistimal edildi ve edilecek, yine insanlık insanlar tarafından hatırlanıp insanca tepkiler çığ gibi büyüyecek avrupada amerikada
    Cevapla
  • nurullah 6 yıl önce Şikayet Et
    afganistanda amerika yemende sudiler ölen hep müslüman
    Cevapla
  • Efe 6 yıl önce Şikayet Et
    Lan nasıl beceriyorsunuz yanlışlıkla vurmayı? O bombayı eline gelen sıkmıyor. Kordinat onayı falan hiç bir şey yapılmıyor mu?
    Cevapla
  • Savaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerikayla yatan amerikaya benzer
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı