Batı Şeria'da yeni skandal! El koydular

Yahudi yerleşimcilerin işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan El-Halil kentinde, Filistinlilere ait 3 katlı bir binaya el koyduğu belirtildi.

GİRİŞ 26.07.2017 15:23 GÜNCELLEME 26.07.2017 16:46
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İsrail askerleri eşliğinde kentin Eski Şehir bölgesinde yaşayan Ebu Receb ailesine ait eve gelen Yahudi yerleşimciler, ellerindeki "belgeleri" göstererek, binanın kendilerine ait olduğunu iddia etti. 

İŞGALCİLER EL KOYDU

El-Halil'deki Eski Şehir İmar Komitesi Başkanı İmad Hamdan, "Dün akşam geç saatlerde İsrail askerleri korumasında eve gelen Yahudi yerleşimciler, binaya kendilerine ait olduğunu iddia ederek, el koydu." dedi.

Yahudi yerleşimcilerin sahte evrakla mülkiyet iddia ettikleri evlere İsrail askerleri eşliğinde el koyduğunu söyleyen Hamdan, "Yahudi yerleşimciler sahte evrakla son 5 yılda 10 eve el koydu. İsrail ordusu da Yahudi yerleşimcilere bu konuda destek oluyor." diye konuştu. 

OLAY YERİNDEN GELEN FOTOĞRAFLAR

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş yavaş azar azar filistinin tum topraklarını ele geçiriyorlar
    Cevapla
  • selahaddin 6 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle onlara karşı savaşmaktan başka yol kalmadı. Bu zulüm başka şekilde son bulmaz.İsrail herkesle alay edercesine eve el koyuyor. Uyanın be kardeşlerim artık laftan öteye bişeyler yapmak lazım.Ben de ne yapacağımızı bilmiyorum ama aklıma gelen tek şey bunlarla savaşmak.Müslüman ülkeler artık bu savaşa hazırlanmalı, karar almalılar bizim de içimiz rahatlasın.
    Cevapla
  • ibrahim karaoğlan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahın gazabı ve laneti üzerlerine olsun
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    bizede şiddetle kınamak düşer.
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu mu zulüm? Diğer İslam ülkelerinde her gün yüzlerce insan batılı ülkeler tarafından öldürülüyor, ama bu mu zulüm oluyor? Diğerleri ne peki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!