ABD krizi kaşıyor! Resmen desteklerini açıkladılar

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Haley, Venezuela'ya yaptırım kararı ile ilgili, "Maduro rejiminin hesap vermesi için daha ileri önlemleri değerlendireceğiz" dedi.

ABD krizi kaşıyor! Resmen desteklerini açıkladılar
ABD krizi kaşıyor! Resmen desteklerini açıkladılar
GİRİŞ 27.07.2017 09:42 GÜNCELLEME 27.07.2017 09:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Maduro rejiminin" halkına hesap vermesi için daha ileri önlemleri değerlendireceklerini bildirdi.

Haley, ABD'nin Venezuela'ya yaptırım kararına ilişkin yazılı açıklamasında, ABD'nin Venezuela halkına yanlarında durma ve "vatandaşlarına acımasızca davranan ve demokrasiyi tahrip eden Maduro" rejimini yakından takip etme sözü verdiğine işaret etti.

"Bugün Venezuela halkına şiddet uygulanmasına ve yolsuzluğa karışan kişilere yaptırım uygulayarak bu sözü tutuyoruz." ifadelerini kullanan Haley, tüm seçenekleri masada tutmaya devam edeceklerini kaydetti.

"ARKALARINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Gelişmeleri yakından izlemeyi sürdüreceklerini belirten Haley, şöyle devam etti: "Maduro rejiminin hesap vermesi için daha ileri önlemleri değerlendireceğiz. Venezuela halkının bir zamanlar başarılı olan demokrasilerini şiddet ve korkutmalara rağmen koruma mücadelelerinde arkalarında durmaya devam edeceğiz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Bilgin 6 yıl önce Şikayet Et
    En çok da böyle bir şey bilmeden konuşanlara gülüyorum. Ya adamlar zaten bitmişler , yağma olmadan yaşayamıyor kimse ve Maduro'yu destekleyenler iyice azaldl amcak o seçim sonuçlarına bile saygı duymuyor en azından abd de gerçek demokrasi var ve onlar kendi demokrasilerine bir çok ülkeden daha saygılılar.
    Cevapla
  • tosun 6 yıl önce Şikayet Et
    halkına hesap verecek diyorya amerikanın çikarlarına zarar verdi onu açikça söyle amerika
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Amerika düzelteceğiz diye orayada el atarsa. Orası da gitti, bitti. Görün bak Venezuela'da iyice karışacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dolmabahçe'de kritik görüşme! Başkan Erdoğan Shoukry’i ağırladı
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki