Pazar yerinde saldırı: En az 27 ölü 83 yaralı

Nijerya'da bir pazar yerinde intihar saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda en az 27 kişinin öldüğü 83 kişinin yaralandığı bildirildi.

GİRİŞ 15.08.2017 22:21 GÜNCELLEME 16.08.2017 09:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Nijerya'da Boko Haram'ın faaliyet gösterdiği bölgeye yakın bir konumda bulunan Konduka köyündeki pazar yerinde gerçekleştirilen intihar saldırısında en az 27 kişinin hayatını kaybettiği, 83 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yerel medyada yer alan haberlerde, kadın intihar saldırganının Boko Haram ile ilişkili olabileceği belirtiliyor.

YORUMLAR 6
  • zihni taştan 6 yıl önce Şikayet Et
    rabbim ne olur uyandır bizi. din kardeşlerimin kanının dökülmesine karşın bir şey yapamıyor olmamız ciğerimi parçalıyor. c esaret ver bizlere cihat aşkı ver gönüllere
    Cevapla
  • isimli 6 yıl önce Şikayet Et
    o saldiriyi yapanlar da cihat ilan edildigibi ve cihata katildiklarini ve bu yuzden saldiri da bulunduklarini ileri suruyorlar.bu cihata katilmayan muslumanlarin da oldurulmesi gerektigini dusunuyorlar.o yuzden musluman veya degil butun ulkelere saldiriyorlar.ama cok yanlis yapiyorlar gunaha giriyorlar.
    Cevapla
  • boşver 6 yıl önce Şikayet Et
    yeraltı kaynağı zengin olanın yerüstü huzuru olmuyor.
    Cevapla
  • mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    iblise tapanlar yine boş durmuyor kurdurduklari paravan örgütlerle bide islam adını kullanarak iblise hizmet ediyorlar biara bizdede aczmendiler diye üçbeş meczup toplayıp milli maneviyatı yüksek vatansever Türk milletine ve inançlarına operasyon çekilmişti
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 6 yıl önce Şikayet Et
    pazar yerine ne diye saldırılabilir. masum insanlar yahu.. ama nijerya fetö okullarını kapatmadı. faaliyetlerine aynen devam ediyorlar. Bakınız o okullar ajan yetiştirecek ve dunyanin 6. büyük petrol üreticisi nijerya karışacak.
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz amerikan yahudi fransiz ajanlari is basinda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil