Kabe İmamı: Allah'a hamdolsun ABD ile birlikte...

Kabe İmamı Sudeysi skandal bir açıklamada bulundu. Sudeysi, 'Bugün Suudi Arabistan ve ABD dünyanın iki kutbu. Allah'a hamdolsun dünyayı birlikte yönetiyorlar' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 18.09.2017 17:38 GÜNCELLEME 18.09.2017 17:45
Bu Habere 280 Yorum Yapılmış

İslam aleminin en önemli mabedi olan Kabe-i Muazzama'da imamlık görevinde bulunan Abdurrahman Sudeysi ABD'de skandal açıklamalarda bulundu.

İslam Alemi Birliği’in düzenlemiş olduğu konferansa katılmak üzere New York’a giden Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi İşleri Genel Başkanı Şeyh Dr. Abdurrahman es-Sudeysi, Suudi Arabistan'ın El-İhbariyye kanalına konuştu.

"ABD İLE DÜNYAYI YÖNETİYORUZ"

Yaptığı açıklamayla özellikle sosyal medyada yoğun tepki gören Sudeysi, "Bugün Suudi Arabistan ve ABD dünyanın iki kutbu. Allah'a hamdolsun dünyayı birlikte yönetiyorlar" dedi.

TRUMP'A DUA ETTİ

Suudi Arabistan ve ABD'nin dünyanın güvenliğin ve istikrarın merkezi olmasında öncelik ettiğini savunan Sudeysi, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ve ABD Başkanı Donald Trump'a dua etmeyi de ihmal etmedi.

Sudeysi, Suudi Arabistan kralı ve ABD Başkanının insanlık için atacakları adımlarda başarılı olmalarını dilediğini ifade etti.

YOĞUN TEPKİ İLE KARŞILAŞTI

Sarfettiği sözlerin televizyonda yayınlanmasının ardından şoke olan İslam alemi, sosyal medya üzerinden Sudeysi'nin sözlerine büyük tepki gösterdi. Bir kısım öfkeli grup Sudeysi'yi aklını yitirmekle suçlarken, bir diğer kesim ise inancını satmak ile itham etti.

KAYNAK: MİLLİ GAZETE
YORUMLAR 280
  • imam güngör 5 yıl önce Şikayet Et
    İslam alemi ben müslümanım diyenden çektiği kadar kimseden çekmedi. senin arkandan namaz kılanlara yazık oldu. kendini neye sattın melun.
    Cevapla
  • Salih ÖZCAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Yunus Emre Hz. boşuna demiyor "ey hoca istersen var bin hacca bir kamil mürşide varmazsan olmaz." Oldum dediğin an bittiğin an hoca.
    Cevapla
  • ottoman 6 yıl önce Şikayet Et
    " Bir elime ayı bir elime güneşi verseler yine de davamdan vazgeçmem" diyen peygamberin ümmetiyiz ne yazikki davası ihanet olan bu ahlak yoksunu halen orda namaz kıldırıyor olması çok acı rabbim sen bu münafığı bildiğin gibi eyle. Şu geçici dünya hayatı için ahiretlerini ve imanlarını satıyorlar.
    Cevapla
  • Fikret Açıkel 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah seninde cezanı verecek
    Cevapla
  • osman3 6 yıl önce Şikayet Et
    Vahhabi hizniyetinden ne beklenirki ingiliz uşakları osmanlı ya ilk ihanet eden bu ingiz uşaklarıdır bunlarin kurucuları ingilizlerdir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor