Küstah karar: Ülkeyi terk et!

Umman, Hindistan vatandaşı İslam alimi Süleyman Nedvi'nin 'Suudi Arabistan ve ABD Başkanı Donald Trump'ı eleştirdiği' gerekçesiyle ülkeyi terk etmesini istedi

Küstah karar: Ülkeyi terk et!
Küstah karar: Ülkeyi terk et!
GİRİŞ 25.09.2017 01:22 GÜNCELLEME 25.09.2017 03:46
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Umman makamlarının, Hindistan vatandaşı İslam alimi Süleyman Tahir el-Hüseyni en-Nedvi'den "Suudi Arabistan ve ABD Başkanı Donald Trump'ı eleştirdiği" gerekçesiyle ülkeyi terk etmesini istediği bildirildi.

Umman Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Hindistan vatandaşı Süleyman Tahir el-Hüseyni en-Nedvi'nin, 19 Eylül Salı günü Umman'daki bir üniversitede verdiği konferansta kullandığı ifadeleri kınıyoruz." denildi.

Açıklamada, Nedvi'nin, Umman'ın prensip ve siyasi yaklaşımına aykırı ifadeler kullandığı belirtilerek, Umman'ın bu sebeple Nedvi'den ülkeyi terk etmesini istediği aktarıldı.

ONLAR KASAPTIR

Nedvi konferansta, "Amerikalılar Irak, Suriye ve Afganistan'da milyonlarca insanı öldürdü. Onlar kasaptır." demiş ve Suudi Arabistan'ı işaret ederek "İhvan'ı, Karadavi'yi ve Hamas'ı barındırdığı için Müslüman bir devlete karşı onlarla nasıl iş birliği yapıyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 65
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bizim yapabildigimiz dil ve kalb ile seni sevenlere duâ etmek. Kabul et Yarabbim. Mahşer de sevenleri ayırma.
    Cevapla
  • ist 6 yıl önce Şikayet Et
    vay arabın başına geleceğe...
    Cevapla
  • muzaffer 6 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı hükümdarlarının seferlerine bakıyorum şu an etrafımızda fitne çıkaran bize düşmanlık yapan ülke ve bölgeler ecdat ne kadar haklı seferler yapmış tarih tekerrür ediyor.
    Cevapla
  • meraklı 6 yıl önce Şikayet Et
    sana ülkemi yok hocam gel buyur kapilar sonuna kadar açık
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Kasaptır ifadesi gerçek bir ifade.. Suudi Arabistan'ın da Amerikanın dizinin dibinde her emri yerine getirdiği de doğru.. Eh doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı