BAE'ye ait savaş uçağı düştü!

Birleşik Arap Emirlikleri'ne ait bir savaş uçağının, Yemen'de düşmesi sonucu uçağın pilotlarının hayatını kaybettiği bildirildi

BAE'ye ait savaş uçağı düştü!
BAE'ye ait savaş uçağı düştü!
GİRİŞ 17.10.2017 21:20 GÜNCELLEME 17.10.2017 21:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AA'nın haberine göre, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri bünyesinde görev yapan BAE'ye ait uçak Yemen'de düştü. Teknik arıza nedeniyle düştüğü belirtilen uçağın pilotları Binbaşı Ali Said Seyf el-Mismari ve Üsteğmen Bedr Yahya Muhammed el-Meraşide hayatını kaybetti.

Öte yandan, ismini vermek istemeyen bir kaynak, BAE'ye ait Apache tipi uçağın, Yemen'in kuzeyindeki Saade iline bağlı El-Buka beldesi sınırlarına düştüğünü ifade etti.

BAE, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin 26 Mart 2015'te "Kararlılık Fırtınası" adıyla başlattığı, 22 Nisan'da da "Umuda Dönüş" ismiyle sürdürdüğü operasyonların askeri anlamda en etkin ülkelerinden biri olarak biliniyor.

YORUMLAR 5
  • IYI 6 yıl önce Şikayet Et
    Allaha şükürler olsun.beter olun inşallah.15 temmuza finansörlük yapan çöl çakalları.daha görülecek hesabımız var sizlerle.şimdilik sabır.
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    yemen'de masumları bombalıyorlar günlük yüzlerce müslüman öldürüyorlar bunu yapanlar sözde koalisyon adında ki suudi bae abd ingiliz israil güçleri fakat bizim medya bunu vermez. ne de olsa büyük israil pastası var işin ucunda pasta tatlı geliyor. Alahım sen bizi bilinçlendir hidayet eyle.
    Cevapla
  • Apache 6 yıl önce Şikayet Et
    Apache tipi uçak yok helikopter var.
    Cevapla
  • selami 6 yıl önce Şikayet Et
    katarın ahı
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş mu demek lazım bilemedim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı