Yolsuzluktan alınan isimlere bir darbe daha

Suudi Arabistan'da yolsuzluktan gözaltına alınan 11 prens, 4 bakan ve çok sayıda üst düzey görevlinin banka hesapları donduruldu.

Yolsuzluktan alınan isimlere bir darbe daha
Yolsuzluktan alınan isimlere bir darbe daha
GİRİŞ 06.11.2017 16:57 GÜNCELLEME 06.11.2017 16:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'da geçtiğimiz gün başlatılan yolsuzluk operasyonları kapsamında 11 prens, 4 bakan ve çok sayıda üst düzey görevli gözaltına alınmıştı. Cumartesi günü Prens Muhammed Başkanlığında kurulan yeni yolsuzlukla mücadele komitesi kurulmasının ardından gözaltına alınanlarla alakalı bir adım atıldı operasyon kapsamında gözaltına alınanların banka hesaplarının dondurulduğu bildirildi.

TÜM VARLIKLARI DEVLET MÜLKÜ OLARAK KAYDEDİLECEK

Telekomünikasyon ve İletişim Teknolojileri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, şüphelilerin banka hesaplarının dondurulmasının yanı sıra bu kişilerin tüm varlıklarının devlet mülkü olarak kaydedileceği aktarıldı.

OPERASYONLA İLGİLİ HENÜZ RESMİ AÇIKLAMA YOK

Operasyon kapsamında gözaltına alınanlarla alakalı olarak resmi bir açıklama yapılmazken, Suudi Arabistanmedyası 2009 yılındaki Ciddi su baskınları ve 2012 yılındaki Mers virüsü ile ilgili soruşturmalar açıldığını yazmıştı.

YORUMLAR 2
  • Arabistan Baharı 6 yıl önce Şikayet Et
    Katar'a çöküp, parayı iç edemediler. Şimdi kendi içlerindeki "dünyanın sayılı zengin" adamlarına çöküyorlar. Arabistan çok karışacak, çook.
    Cevapla
  • Kayseri li 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin elini attigi yerden hayır gelmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor