Skandal karar! Yasaklanıyor

İsrail'in geçen hafta Gazze sınırındaki bir tüneli patlatmasının ardından sınırdaki bölgeleri 'kapalı askeri bölge' ilan ettiği bildirildi.

Skandal karar! Yasaklanıyor
Skandal karar! Yasaklanıyor
GİRİŞ 09.11.2017 02:34 GÜNCELLEME 09.11.2017 03:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İsrail'deki Yedioth Ahronoth gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, İsrail Ordusu Güney Komutanlığı Başkanı Tümgeneral Eyal Zamir, Gazze çevresindeki sınır bölgelerini "kapalı askeri bölge" ilan eden bir karara imza attı.

Kararla, sınır bölgelerine yakın yerlerdeki tarlalarda çalışan Filistinli çiftçilerin buraya girmesi ve çalışmak için bölgeye gelen işçilerin geçişi yasaklanıyor.

 


Söz konusu kararın geçen hafta İsrail'in Gazze sınırındaki tüneli patlatması akabinde "İsraillilere yönelik saldırı" ihtimalleri nedeniyle alındığı aktarıldı. İsrail, 30 Ekim'de Gazze Şeridi sınırında bir tüneli patlatması sonucu 12 Filistinli yaşamını yitirmişti.

YORUMLAR 6
  • İdam Şart 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu israile acil el atmammız lazım
    Cevapla
  • cevat 6 yıl önce Şikayet Et
    lanetli toplum ceza gününü bekleyin! bu zalimliğinizin bir sonu olacak inş.
    Cevapla
  • Asım 6 yıl önce Şikayet Et
    israil o tunele girmeden bu iş bitmez.
    Cevapla
  • abd kuyruğu israil 6 yıl önce Şikayet Et
    o tüneli mutlaka müslüman görünümlü ermeninin biri söylemiştir israile yoksa asla bilemezler tünellerin yerini kısacası israil parayla kendine müslüman adı altında ajan yetiştiriyor ve yetiştirdikleride çok önemli tünel vb hemen israile yetiştiriyor abluka altında kalan filistin halkı için tüneller çok önemli gıda ilaç ve silah ordan temin ediliyor bu yüzden israil sürekli ajanlarıyla katliam yapıyor ve bu ajanlarda müslüman görünümlüü..
    Cevapla
  • Deli Dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Coş israil coş, öleceğin güne koş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!