Taksiye bindi! İndiğinde 81 bin TL borcu vardı

Avusturya’dan bir taksici akıl almaz bir iddiayla gündeme geldi.

Taksiye bindi! İndiğinde 81 bin TL borcu vardı
Taksiye bindi! İndiğinde 81 bin TL borcu vardı
GİRİŞ 11.11.2017 15:32 GÜNCELLEME 11.11.2017 15:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Haber önce Alman Rheinische Post gazetesinde yer aldı. Alman basınında yer bulan iddialara göre aslında Avusturya’nın başkenti Viyana’dan olan 47 yaşındaki taksici ekim ayının başında Monaco’nun Montecarlo semtinden aldığı müşteriyi ilk olarak Fransa’nın Nice kentine, oradan Belçika’nın başkenti Brüksel’e götürdü. İkilinin seyahati devam etti.

Birlikte İngiltere’nin başkenti Londra’ya geçen ikili oradan Slovakya’nın Zilina kentine gitti. Daha sonra ise Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Bad Münstereifel kentine geçtiler. Buradaki bir otelde iki gece konaklayan taksici ve müşterisi yine İngiltere’nin başkenti Londra’ya devam ettiler.

Londra’ya vardıklarında taksi şoförü artık yola devam etmeyeceğini söyleyerek 18 bin Euro’ya ulaşan borcu tahsil etmek istedi. Parası olmadığını söyleyen müşteri, Meksika’daki banka hesabında para olduğunu kaydetti. İkili bunun üzerine Meksika’ya uçtu.

Ancak Meksika’da müşteri taksiciyi yüz üstü bırakarak kaçtı. Bunun üzerine karısının satın aldığı uçak biletiyle Toronto ve İzlanda üzerinden Londra’ya dönen taksicinin şikayeti üzerine Almanya’nın Euskirchen kentinde polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Taksi şoförü müşterinin Euskirchen’den olduğuna inanıyor. Polis Sözcüsü, “Taksi şoförü suç duyurusunda bulundu, çünkü parasını almak istiyor. O ve müşterisi daha önce de birlikte seyahat etmişler” diye konuştu.

YORUMLAR 10
  • Deli Dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Her €500 da bir tahsilat yapsaymış, ne beklemiş €18.000 olana kadar?
    Cevapla
  • Anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Iyi iste oda onunla gezmis. zaten viyanada isler kesat
    Cevapla
  • Sefa7 6 yıl önce Şikayet Et
    altından başka şeyler çıkar.=)
    Cevapla
  • hknslh 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam tek hamleyle dolandırılan herkesin intikamını almış :) Eminim çoğu taksici aralarında böyle safların bulunduğu için utanıyordur :) Onlara uyanık lazım :)
    Cevapla
  • Himmler 6 yıl önce Şikayet Et
    navigasyon diye birsey var. km yi hesaplayarak taksiciler ücretlerini peşin alabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması