Putin'den dikkat çekici Suriye açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesinde, Suriye konusu ile ilgili açıklamalar dikkat çekti.

Putin'den dikkat çekici Suriye açıklaması!
Putin'den dikkat çekici Suriye açıklaması!
GİRİŞ 14.11.2017 11:24 GÜNCELLEME 14.11.2017 11:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye krizine son verilmeye çalışıldığına dikkat çekerek, “Suriye’deki durumu normalleştirmek için çabalarımızı arttırmamız gerekiyor” dedi.

Soçi’de gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesi sonrası, Putin’in Suriye'de uzun vadeli istikrar için çabaların artırılmasına vurgu yaptığı belirtildi.

 

 

Putin, "Teröristlerle mücadelede elde ettiğimiz başarılar karşısında, Sayın Erdoğan ile Suriye'deki durumun normalleşmesine, siyasi uzlaşmanın iyileştirilmesine ve Suriyeli mültecilere yardım etmede dayanışma içindeyiz" dedi.

Ayrıca Putin’in Erdoğan'a Rusya ve ABD'nin Suriye konulu ortak bildirisini aktardığı belirtildi. Putin, “Sayın Erdoğan’a, Vietnam’ın Da Nang şehrinde düzenlenen Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği (APEC) Zirvesi’nde ABD Başkanı Donald Trump ile Suriye'deki duruma ilişkin temel yaklaşımları yansıtan bir bildiri kabul ettiğimizi aktardık" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    suriye sorununu masum insanları öldürerek mi çözeceksin zalim putin
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya sizi türkiye güveniyor.bu güveni sarsma.
    Cevapla
  • putin 6 yıl önce Şikayet Et
    rusya: tamam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı