Türkiye ile Rusya anlaştı, Yunanistan endişeli

Erdoğan ile Putin'in nükleer santral konusunda el sıkışması, Yunanistan medyasında geniş yer buldu.

GİRİŞ 16.11.2017 08:51 GÜNCELLEME 16.11.2017 09:18
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıktığı diplomasi turunun ilk durağı olan Rusya'da, Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.

Soçi'de gerçekleştirilen zirvede, önemli konular ele alındı. Erdoğan ve Putin'in masaya yatırdığı konulardan biri de, nükleer santral meselesiydi.

 


"SAATLİ BOMBADA ANLAŞTILAR"

İki liderin bu konuda anlaşmaya varması ve sık sık görüşmesi, Yunan medyasına yansıdı. Ülkede yayın yapan Dimokratia gazetesi, konuyu okuyucularına "Erdoğan ile Putin saatli bomba konusunda anlaşmaya vardı" ifadeleriyle duyurdu.

"HER AN TEHDİT..."

Haberde, "Ankara aslında, deprem kuşağında bulunan Kıbrıs’ın karşısındaki Akkuyu’da, Doğu Akdeniz’in geniş bölgesinde her an tehdit oluşturabilecek “bir saatli bomba” yerleştiriyor" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 22
  • Ottomann 6 yıl önce Şikayet Et
    Komsu dogru demis.Mersinli olarak bizim buralari Deprem kusagindadir.sürekli salllaniriz ve evlerimizin duvarlari sürekli sallanmaktan catlaktir
    Cevapla
  • ben 6 yıl önce Şikayet Et
    yani avrupada 152 tane olunca bir şey olmuyor da biz 1-2 tane kurunca mı tehlike oluyor. sadece fransa da 58 tane var. amaç başka.
    Cevapla
  • Dadas 6 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat!!! Yakıt olarak Toryum kullanalım.
    Cevapla
  • Kayserili 6 yıl önce Şikayet Et
    Yunan abd ab karşı ise , yapılan iş doğrudur.
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendine baksın Türkiye'nin acil enerjiye ihtiyacı var dışa bağımlı olmaktansa bombayla yaşarız kaldiki Avrupa'nın önde gelen ülkeleri 50 yıla aşkın süredir kullanıyor.Buyuk olmak istiyorsan büyük dusuneceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...