YPG'den 'Talal Silo' açıklaması!

Terör örgütü PYD sözcüleri Talal Silo'nun saf değiştirerek Özgür Suriye Ordusu'na katılmasının ve Türkiye'de sorgulanmasını tehdit edilmesine bağladı.

YPG'den 'Talal Silo' açıklaması!
YPG'den 'Talal Silo' açıklaması!
GİRİŞ 17.11.2017 09:20 GÜNCELLEME 17.11.2017 09:21
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Terör örgütü YPG’nin oluşturduğu SDG’den yapılan açıklamada Silo ile temasın koptuğu ifade edildi ve “General Talal Silo saygı duyulan bir komutandı. Talal Silo’nun kaybolmasının, Türk istihbaratı tarafından yürütülen ve Silo’nun ailesini de kapsayan özel bir operasyon sonucu olduğuna inanıyoruz” dendi.

ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon ise “Talal Silo’nun SDG’den ayrıldığı iddialarından haberdarız, ancak şu aşamada elimizde daha fazla ayrıntı yok” demekle yetinmişti.

KAÇIŞIN NEDENİ PETROL KAVGASI

SDG’nin medya yüzü haline gelen Silo’nun örgütten ayrılmasıyla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Silo’nn son zamanlarda örgüt yönetimiyle arasının açıldığı, Kandil’den gelen talimatlardan rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Görüşlerinin dikkate alınmamasından yakındığı belirtilen Silo’nun, SDG’nin ele geçirdiği bölgelerde çıkan petrolün satışında elde edilen gelirin paylaşımında yaşanan usulsüzlükler nedeniyle de örgütün lider kadrosuyla ters düştüğü kaydedildi.

 

YORUMLAR 13
  • Vatan61 6 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye nin gucu bu, amerika ya her bir baskisina cevap, yoga devam
    Cevapla
  • 0628 6 yıl önce Şikayet Et
    Bi adama güvenilmez, dikkat edilmesi lazım. Zira çok saf değiştiren biri...
    Cevapla
  • Mavi tıytıl 6 yıl önce Şikayet Et
    Reza Zarrab davası öncesi Abd'ye seni ''evire çevire döverim'' demenin en güzel yolu.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    yavuz hırsız ev sahibini bastırır abd bizden önce davranıp foyasının ortaya çıkacağını bildiği için bu utanmaz yalanlarıyla bunuda geçiştirirler
    Cevapla
  • Erol 6 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat edilmeli,ikili oynuyor olabilir.yanlis bilgilei veya karsi tarafin izin verdigi bilgileri aciklayabilir.tuzaga cekebilirler.pkk/pyd/isid in arkasinda cia/mossad/mi6 var. Uyanik olmaliyiz.a,b,c plan ve senaryolarimiz olmali.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı