Hariri, salı günü ülkeye döneceğini açıkladı

Lübnan Başbakanlığından istifa eden Hariri, Cumhurbaşkanı Avn ve Meclis Başkanı Berri ile yaptığı telefon görüşmesinde Salı günü ülkeye döneceğini söyledi.

Hariri, salı günü ülkeye döneceğini açıkladı
Hariri, salı günü ülkeye döneceğini açıkladı
GİRİŞ 18.11.2017 14:03 GÜNCELLEME 18.11.2017 14:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Lübnan Başbakanlığından istifa eden Said Hariri'nin, telefonla görüştüğü Cumhurbaşkanı Mişel Avn ve Meclis Başkanı Nebih Berri'ye "Bağımsızlık Günü kutlamalarına katılmak için salı günü ülkeye döneceğini" söylediği bildirildi.

Bağımsızlık Günü Kutlamaları'nda ülkesinde olacak

Cumhurbaşkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Hariri, eşiyle birlikte Fransa'nın başkenti Paris'e ulaşmasının ardından Avn'ı telefonla arayarak "22 Kasım'daki Bağımsızlık Günü kutlamalarına katılmak için salı günü ülkeye döneceğini" söyledi.

Meclis Başkanlığı Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada da Hariri'nin Berri'yle gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde kutlamalara katılmak için ülkeye döneceğini vurguladığı aktarıldı.

Öte yandan Lübnan'daki İlerlemeci Sosyalist Parti Genel Başkanı Dürzi lider Velid Canbolat da Paris'e ulaşmasının ardından Hariri'yi telefonla aradığını belirtti.

Canbolat açıklamasında, Hariri'yi arayarak başarı temennisinde bulunduğunu ve yakın zamanda Lübnan'a dönmesini istediklerini ifade etti.

Hariri gün içinde Macron ile görüşecek

Hariri, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un daveti üzerine eşiyle birlikte sabah saatlerinde Suudi Arabistan'dan Paris'e gitmişti. Hariri'nin gün içerisinde Macron ile görüşmesi bekleniyor.

Lübnan Başbakanı Saad Hariri, 4 Kasım'da Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok ısrrar ettiler o yüzden dönüyor
    Cevapla
  • Levent 6 yıl önce Şikayet Et
    hangi yüzle dönecek merak ediyorum kendi ülkesinden kaçtı can güvenliğim yok diye suudilere sıgındı şimdi kalkıp ülkesine gelecek bir zamanlar bizim mesut kıbrısta kumar masasında dayak yedi geldi türkiyede havaalanında basın açıklaması yaptı kahraman gibi buda onun gibimi yapacak ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...