Hukuk dışı davaya tescilli FETÖ'cü hakim!

Rıza Sarraf ve Mehmet Hakan Atilla’nın davasına bakan ABD’li hakim Berman’ın, FETÖ tetikçisi olduğu ortaya çıktı.

Hukuk dışı davaya tescilli FETÖ'cü hakim!
Hukuk dışı davaya tescilli FETÖ'cü hakim!
GİRİŞ 20.11.2017 08:12 GÜNCELLEME 20.11.2017 08:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD'de işadamı Rıza Sarraf ve Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla için tutuklama kararı veren New York Bölge Hakimi Richard Berman'ın FETÖ'nün İstanbul'daki düzenlediği sempozyuma katıldığı belirlendi. 

9 Mayıs 2014'te yapılan sempozyumda Berman'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak, tek adam olmakla suçladı. ABD'li hakim, 17-25 Aralık darbe girişimine de arka çıktı. FETÖ'cü polis, savcı ve hakimlerin görevden alınmasını eleştirdi. 

FETÖ sözcüsü hakimin Sarraf ve Atilla'nın davasına bakması, büyük tepki çekti. Prof. Dr. Burhan Kuzu, "Bu dava baştan beri siyasi, düşürülmeli" dedi. Avukat Mehmet Sarı, "Görüşünü önceden belirtmişse, hakime itiraz edililir" ifadesini kullandı.

 


Sarı'nın meslektaşı Cüneyt Toraman da "Kararı tarafsız olamaz. Davadan çekilmeli" şeklinde konuştu. Adalet Komisyonu Üyesi avukatı Ali Özkaya ise "Bu davada hukuka aykırılıklar var" dedi.

İstanbul'daki sempozyum, FETÖ'nün kapatılan gazeteleri Zaman ve Today's Zaman'da büyük yer bulmuştu.

YORUMLAR 6
  • G.GUNES 6 yıl önce Şikayet Et
    abd bildigini okuyacaktir herzamanki gibi.
    Cevapla
  • Bucaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    FETÖnün türkiyedeki organizasyonuna katılan hakim davada FETÖ HAKKINDA BİLİRKİŞİ talep ediyor. FETÖcüler de ülkemizdeki yargıdan şikayet ediyor ve ABDyi de özgürlük ülkesi olarak gösteriyorlar. e memlekette satın aldıkları hakimler savcılar deşifre olunca işi ABD mahkemelerindeki adamlarına verdiler demekki.
    Cevapla
  • muhammet aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    bismillahirrahmanirrahim.allahın şer odaklarını bitir v müslümanları başarılı kıl.amin.hep birlikte dua edelim.biz son peygamberin ümmetiyiz.ne zulmedeceğiz ne de zülme uğrayacağız.bizim ülkümüz budur.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    bu dava için kanıt araştırmaya gerek yok.açık açık türkiye aleyhine karar çıkartmaya çalıştıkları ortada ve sonunda da çıkaracaklar.işte demokrasi ve insan haklarıyla güçlü olduklarıyla övünenlerin hali.acizler.
    Cevapla
  • Tarkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Itiraz edin, baska tarafsiz hakim isteyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı