Alimlere savaş ilanı!

Katar’a abluka uygulayan ülkeler bu defa Dünya Müslüman Alimler Birliği ve Dünya İslam Konseyi’ni hedef almak amacıyla yine "terör" bahanesine sığındı.

Alimlere savaş ilanı!
Alimlere savaş ilanı!
GİRİŞ 24.11.2017 06:49 GÜNCELLEME 24.11.2017 06:49
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn ve Mısır tarafından yapılan ve bu ülkelerin haber ajanslarında yayımlanan ortak yazılı açıklamada, Şeyh Yusuf el-Karadavi’nin başkanlık ettiği Dünya Müslüman Alimler Birliği ve Katar merkezli Dünya İslam Konseyi ile 11 kişinin "terör listesine" dahil edildiği duyuruldu.

Açıklamada, "terör listesine alınan kurumların İslami söylemi kullanarak terörü teşvik etmeye ve terör eylemlerini kolaylaştırmaya çalıştığı" iddia edildi. "Terör listesine" dahil edilen kişiler arasında çoğunlukla muhaliflerin yer alması dikkat çekti.

KAYNAK: YENİŞAFAK
YORUMLAR 40
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    arab emirliği terör devleti statüsü verilmeli ve yıldırılmalıdır türkiyeyede zarar vermiş olan bu rezil yönetim yıldırılmalıdır köpeklilkte haddi aşan bu emirlik dpoğduğuna pişman edilmelidir
    Cevapla
  • KaraMG 6 yıl önce Şikayet Et
    Yakında bunlar prosedür tamamlanınca bizleri terörist ilan ederse şaşmayın chp fetö abd ana akım medya üst akıl etkili olmaz ama ALGI mühendisliği düşünüldüğünde ılımlı islam devletleri arabistan bahreyn mısır birleşik arap emirlikleri sözde yöneticileri veya kuklaları tarafından yapabilirler.
    Cevapla
  • raoc 6 yıl önce Şikayet Et
    Suudilerden şu dersi çıkartın. Yakında Allah onların elinden kutsal beldeleri alacak, çünkü zalimlerle çalışıyorlar, başlarına birşey gelirse müslümanlar üzülmeyecek. Bence tarihi örneklere bakarak gitmeleri yakındır... Kul bela isterse Allah verdi demesin.
    Cevapla
  • Had 6 yıl önce Şikayet Et
    B.a.e. tam çıprından çıkmışndurumda
    Cevapla
  • kardavi kimdir! 6 yıl önce Şikayet Et
    yusuf el kardavi , merkezi lubnan da olan "dinler arasi diyalog ve dinleri birlestirme" davetinin her sene katar'da duzenledigi toplantilara ev sahibligi ve acilis ve kapanis konumalarini yapiyor. y kardavi bir sozunde der ki:"'biz israil ile din icin savasmiyoruz.toprak icin savasiyoruz."yine bi sozun der ki;"yahudiler ve hiristiyanlar da cennete girecek onlar da iman kardesimiz."bir onceki papa öldugunde; "papaya rabbimden gani gani rahmet diliyorum mekani cennet olsun davasinda samimi biriydi" demisti.
    Cevapla
  • veli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu iftiralar, hiç Allah korkusundan nasibi olmayandan başkasının ağzından çıkabilir ancak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'