İsrailli komutan elma çalarken görüntülendi

İşgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil şehrinde İsrailli bölük komutanının, sokaktaki Filistinlilere ait meyve tezgâhından elma çalma anının yer aldığı görüntüler ortaya çıktı.

GİRİŞ 10.12.2017 10:47 GÜNCELLEME 10.12.2017 13:46
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İsrailli komutanın, askerlerle halk arasındaki çatışmalardan kaçan Filistinli esnafın terk ettiği tezgahtan kendisi ve arkadaşları için elma çalma anına ilişkin görüntüler, sosyal medyada yayılarak alay konusu oldu.

Bunun üzerine İsrail ordusu, elma çalan askerin açığa alındığını duyurdu.

Komutanın elma çaldığını doğrulayan ordudan yapılan açıklamada, "Bu davranış, İsrail ordusundaki bir asker veya komutandan beklediğimiz bir davranış değil. (Elma çalan) Komutan açığa alındı ve disiplin cezasına çarptırılacak"  ifadelerine yer verildi.

"Givati" isimli tugayda görev yaptığı belirtilen komutanın kimliği açıklanmadı.

Hırsızlık olayının, Trump'ın, "Kudüs'ü İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından çıkan olaylar esnasında yaşandığı belirtildi.

Filistin Kızılayı, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının protesto edildiği işgal altındaki Doğu Kudüs, Batı Şeria ve Gazze'de İsrail güçleriyle Filistinliler arasında çıkan olaylarda yaralanan Filistinlilerin sayısının 231'e yükseldiğini bildirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 23
  • Erhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Onların inancında yahudi olmayanın herseyini almak var
    Cevapla
  • gercekci 6 yıl önce Şikayet Et
    ya ben bu yorumcuları anlamıyorum ne hırsızı yaaahuuu ne hırsızı adam Yahudi ve inancının gereğini yapıyor Yahudilik dininde israilogullari dışındaki insanlar onların kölesidir ve onların malları çanları ve namuslari onlara helal dır ve ayrıca dinen emredilir onları alın onlar sizindir diye o yüzden adamların bunu yapması normal çünkü onun dinine göre hırsızlık değil onların dinini yerine getirdiği gibi bizde dinimizi yerine getirsek hatta yarısını bile yapsak dünya diz çöker
    Cevapla
  • batman72 6 yıl önce Şikayet Et
    hirsizlar toprak caliyorlar bunu calmis cokmu
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    şeref yoksunu haramiler
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ulke calmislar elma çokmu. haram olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış