İsrail Savunma Bakanı'ndan skandal çağrı!

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, İsraillilere, Kudüs'ü başkenti olarak tanıyan kararı protesto eden Filistinlileri boykot etme çağrısında bulundu.

İsrail Savunma Bakanı'ndan skandal çağrı!
İsrail Savunma Bakanı'ndan skandal çağrı!
GİRİŞ 10.12.2017 12:42 GÜNCELLEME 10.12.2017 12:44
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

İslam coğrafyası başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında Kudüs'ün, ABD'nin eliyle İsrail'in başkenti ilan edilmesi protestoları gerçekleştiriliyor. Kudüs'ün gerçek sahipleri olan Filistinliler de bu yanlı karar sonrasında intifada çığlığı ile sokaklara indi, eylemler gerçekleştirdi.

Batı Şeria, Avigdor Liberman, ve Ramallah başta olmak üzere bir çok noktada eylemler düzenleyen Filistinlilere karşı, İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman, Arap işletmelerin boykot edilmesi çağrısında bulundu.

"FİLİSTİNLİLERE PARA KAZANDIRMAYIN"

İsrail Savunma Bakanı,  Başkan Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına karşı şiddetli protesto gösterilerinde bulundukları semtlerdeki Filistinli ve Arap işletmelerin boykot edilmesi çağrısında bulundu.

İsrail Ordu Radyosu'na yaptığı açıklamada, İsrail'in kuzeyindeki Wadi Ara'da yaşayan Araplar için, "Bizim bir parçamız değiller." diyerek, Yahudi İsraillilerin artık Filistinlilerin köylerini ziyaret etmemeleri ve ürünlerini almamaları gerektiğini söyledi.

YORUMLAR 43
  • YAHUDİ DÜŞMANI 6 yıl önce Şikayet Et
    ey Türkiye halkı. israil ürünlerinin sağlığa zararları kısırlık yaptığı kanser yaptığı ile ilgili onlarca haber dolaşımda özellikle temizlik ürünlerine dikkat. TÜM TÜRKİYE HALKINI israil ürünlerini kola vb ebediyyen hayatlarımızdan çıkarmaya davet ediyorum. Yahudiler PARAYA TAPARLAR. para için yapmayacakları yoktur
    Cevapla
  • 38 ihtiyar 6 yıl önce Şikayet Et
    demek siyonist filistinli kardeşlerimize para kazandırmayacakmış iyi işte bizlerde israil mallarını almayız bizde onlara para kazandırmayız başta cocola içenlere zıkkım olsun almayın arkadaşlar
    Cevapla
  • dadas 6 yıl önce Şikayet Et
    ne yazık ki bizim büyük marketlerimizin raflarının yüz de doksanı israil malları ile dolu.
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    lan oğlum sen kimsin be
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Boykotla olucak iş degil. Bütün Müslümanlar biraraya gelip onlara geldikleri yerlere Geri gitmek icin 24 saat verilcek ve kapilarda dev bir Müslüman Askeriyesi beklicek . Tek ve son care . Kim ne derse desin baska care yok olsaydi gecen 50 sene icinde olurdu . Laflarin sözlerin bittigi noktaya gelindi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar