Şaşırtmayan destek! Onlar da Erdoğan'ı hedef aldı

Federal Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail’i terör devleti‘ olarak suçlamasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Şaşırtmayan destek! Onlar da Erdoğan'ı hedef aldı
Şaşırtmayan destek! Onlar da Erdoğan'ı hedef aldı
GİRİŞ 11.12.2017 15:02 GÜNCELLEME 11.12.2017 15:03
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanlığı kongresine katılmak üzere önceki gün Sivas’a gitmiş, burada ABD ve İsrail’i aldıkları skandal Kudüs kararı nedeniyle "Trump’ın açıklaması, zaten bizim için bir yok hükmündedir. Biz, beklerdik ki, büyük ülkelerin liderleri çatışmayı, barışmayı, barıştırmayı sağlasın. İsrail, bir terörist devlettir"  diyerek eleştirmişti.

NETANYAHU ERDOĞAN'I HEDEF ALDI: ÇİRKİN İFTİRALAR

Öte yandan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan iftiralarda bulunmuş ve "Kendi ülkesinde Kürt köylerini bombalayan, gazetecileri hapse atan, İran'ın uluslararası yaptırımların etrafından dolaşmasına yardım eden, Gazze dahil masum insanları öldüren teröristlere destek veren bir liderden ahlak dersi almaya alışık değilim" demişti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik açıklamalarını en sert biçimde kınadıklarını bildirmişti.

ALMANYA NETANYAHU'YA DESTEK ÇIKTI: KABUL EDİLEMEZ

İki ülke arasındaki gerilim giderek yükselirken bugün de Almanya’dan tartışmaya yönelik açıklamalar geldi. Almanya Başbakanı Merkel’in Sözcüsü Steffen Seibert, Netanyahu'nun çirkin iftiraları için bir şey demezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail’in ‘terör devleti’ olarak nitelendirilmesinin kabul edilemez olduğunu kaydetti.

YORUMLAR 73
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    En dogrusunu söylemiş Erdogan.Hatta dünyadaki bütün terörizmin, kan ve zulümün sebebi siyonist kafir iblis yahudiler(israil) ve uşağı kafir abd ile kafir ingiltere dir.Allah cc.tez zaman da haklarindan gelsin.Amin.
    Cevapla
  • Ümit ÜNAL 6 yıl önce Şikayet Et
    Polemiğe gerek yok. Almanya bitişin eşiğinde, İsrail azgınlıklarıyla kendi sonunu hazırlıyor... Biz bir an önce İslam birliğini kurmaya ve silahlanmaya bakalım.... Cihada her zamankinden daha hazırız... Hilafet Reisin şahsında ilan edilmeli...
    Cevapla
  • Memo 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes biliyor. Neler olduğunu. Devlet politikası sokak konuşmalarından farklı olmalı. Gerçek şu : israil atom bombasına güveniyor. Bizde de çenemizi boşa yoruyoruz.
    Cevapla
  • hasan çakır 6 yıl önce Şikayet Et
    Napalım onun atom bombası var diye alkışlayalımmı, destekmi olalım?
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Atom mu kaldı arkadaşım o 2. dünya savaşındaydı şimdi daha güçlüleri var
    Cevapla
  • ugur btn 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar herzamanki gibi terörü teröristi destekliyor
    Cevapla
  • Mehmet Sönmez 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yahudi öldürmesi...Naziler savaş gemileri ile yahudileri Filistine taşıyor ve Filistin'e gelen bütün yahudileri Nazi zulmünde ölmüş numarası çekiyorlardı. Hedef, yahudilere acındırarak İsrail'in bir kaç yıl sonra kuruluşuna çıkabilecek engellere önlem almaktır. Siyonistler en güçlü zamanlarında yahudilerin ölmesine müsaademi ederlerdi, ne büyük bir oyun! 11 Eylül'den dahada beter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı