Suudi Arabistan intikam alıyor!

Filistin vatandaşlığı da bulunan Ürdünlü ünlü iş adamı Sabih al Masri, Riyad'a giderken gözaltına alındı.

Suudi Arabistan intikam alıyor!
Suudi Arabistan intikam alıyor!
GİRİŞ 16.12.2017 12:23 GÜNCELLEME 16.12.2017 14:01
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre, Filistin-Ürdün vatandaşı olan Arap Bankası Başkanı Sabih al Masri, çarşamba günü Riyad'a ziyaretinde yakalandı.

İŞ ADAMI HAVALİMANINDA TUTUKLANDI

Riyad'a iş toplantısı için giden Masri'nin tutuklandıktan sonra iki kişiyi telefonla aradığı belirtildi. Bunlar arasında Masri'nin iş ortakları ve banka yönetimi olduğu gelen bilgiler arasında.

ABD'NİN KUDÜS KARARINI ELEŞTİRMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Arap Bankası Başkanı Sabih al Masri, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararını eleştirmiş ve Ürdün de bu karara en fazla tepki gösteren ülkelerin başında yer almıştı.

SUUDİ ARABİSTAN İNTİKAM ALIYOR

Verdiği bu tepkiyle Ürdün, Suudi Arabistan ve BAE tarafından baskı altına alınmıştı.

Ürdün ekonomisi üzerinde büyük etkisi olan Masri'nin neden belirtilmeden tutuklanması Suudi Arabistan'ın Ürdün'ü dizginlemek için yeni bir yönteme başvurduğu ve intikam almak için bu kararı verdiği yorumlarına neden oldu.

YORUMLAR 89
  • mişmiş 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendi iş adamlarına çöktükleri yetmedi birde yabancı yatırımcılara çöküyorlar. Bu saatten sonra kim senin ülkende ticaret yapar. o iş bitti. Baltayı ayağınıza vurdunuz.. Arap sermayesini elleri ile Türkiyeye itiyor sağolsun... Yalnız bunların hakkı ne söyleyeyim mi. Bütün müslüman ülkeler ekonomik ambargo uygulamalı. Siz kudüs toplantısına gelmezsiniz ha?. Müslüman ülkeler petrolü bunlardan almayın. rusyadan alın ama bunlardan almayın. Size ses çıkarmıyorsak mekke-medine-kabenin hakkınadır. Dik durun korkmayın abdden, yahudiden.
    Cevapla
  • hey 6 yıl önce Şikayet Et
    kısa yoldan temizlik bence operasyon
    Cevapla
  • halis 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde suudu zor durumda bırakacak çözümler düşünsek fena olmayacak . Onlar bizden önce davranmadan.
    Cevapla
  • Osmanli 6 yıl önce Şikayet Et
    Utanmazlar. Reziler. Küstahlar. Hep islam düşmanlariyla samimi ol ondan sonra tek doğru düzgün müslüman biziz. Siz kendiniz doğru yolda yürümüyorsunuz, başkarini yanliş yolda yürüyor saniyorsunuz. Neden bu? Münafiklarin ve kafirlerin hesabi varsa, Allahinda bir hesabi var. Bakalim Allaha öbür tarafta nasil hesab vereceksiniz. Kafirler sizi öbür tarafta kurtara bileceğinimi zanediyorsunuz.
    Cevapla
  • Mechul 6 yıl önce Şikayet Et
    Kafirden dost olmaz. Dünya cennet değildir müminler için. Bu suudiler dünya yi sectiyse dostlarida bellidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı