İlaç devinin kurucusu ve eşi evinde ölü bulundu!

Kanada polisi, ilaç devi Apotex'in kurucusu Sherman ve eşinin ölümünün şüpheli olduğunu resmen açıkladı.

GİRİŞ 16.12.2017 12:42 GÜNCELLEME 16.12.2017 17:05
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

3.2 milyar dolar serveti bulunan işadamı ve karısının cesetleri lüks evden gece yarısı çıkarıldı.

Forbes dergisine göre yaklaşık 3.2 milyar dolar serveti olan Apotex ilaç şirketinin kurucusu Barry Sherman ve eşi Honey, evlerinde ölü bulundu. Kanada Toronto'daki evi inceleyen polis ekipleri, dünyanın en büyük ilaç şirketlerinden birinin kurucusu olan işadamı ve eşinin şüpheli şekilde öldüğünü resmen açıkladı.

 

 

Kar yağışı altında olan kentte kurbanların cesetleri gece yarısı çıkarıldı, eve zorla girildiğini gösteren herhangi bir bulgu yok.

Polis David Hopkinson, soruşturma başlattıkları bilgisini vererek adli tıp raporlarını beklediklerini söyledi. Polis ekiplerinin soruşturmayı derinleştireceği tahmin ediliyor.

Apotex şirketi resmi Twitter hesabından ölümleri doğrularken, Kanada Başbakanı Justin Trudeau da yine sosyal medya hesabından üzücü haberi aldığını ve aileye baş sağlığı dilediğini yazdı.

Kanada medyası, ülkenin en zengin isimlerinden biri olan Sherman ve eşinin cesetlerini emlak şirketi çalışanlarının bulduğunu yazıyor. Satılık tabelası bulunan eve biçilen fiyat ise 5.4 milyon dolar. 1974 yılında kurulan Apotex, halihazırda ilaç üretiminde dünya çapında bir dev, yedinci sırada.

YORUMLAR 8
  • gezgin fukon 6 yıl önce Şikayet Et
    dunya ilac lobisi ve saglik lobisi siyonist kartel ler yonetiyor inanin bunda ustune basa basa soyluyorum bunu mossad yapti iyice incelesinler altindan onlar cikar ama cikartmazlar ayri konu cunku dunya para yoneticisi yahudi lobileri parayi yutma taktiklerinden birisi
    Cevapla
  • TALHA 6 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle katılıyorum,aynı şeyleri düşünmüşüz,ve kesinliklede durum budur
    Cevapla
  • Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Bukadar parası olan birisi neden kendine koruma yada güvenlik tutmaz anlıyamıyorum. Çoğu zenginler para ve mal sahibi oldukca cimrileşiyor. Nekadar tuhaf bişey.
    Cevapla
  • Adam gibi Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    ilac üreten Firmalari Bankalar yutmak icin bugibi olaylari yapiyorlar, bundan birkac yil önce Deutsche Bank`da Almanyada` Merkle Firmasinin sahibinin kendini Trenin önüne atmasini basarmisti... Sonunda ilac üreten Firmasinin üstüne Banka Kondu !!
    Cevapla
  • Yalnızkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir kez daha anlaşıldı diğer tarafa ne kadar malın olsa da gideceksin ve yanında servetin sadece amel olacak
    Cevapla
  • ARMADA 6 yıl önce Şikayet Et
    İsrailliler Kendilerine Rakip Olan Bu Şirketi Darma Duman Etmeyi Kafalarına Koymuşlar Herhal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!