Sürpriz telefon! Bu kez Putin, Trump'ı aradı

Rusya Devlet Başkanı Putin geçtiğimiz günlerde St Petersburg’ta önlenen DEAŞ saldırısında CIA’in desteği nedeniyle Trump’a teşekkür etti.

Sürpriz telefon! Bu kez Putin, Trump'ı aradı
Sürpriz telefon! Bu kez Putin, Trump'ı aradı
GİRİŞ 17.12.2017 20:39 GÜNCELLEME 17.12.2017 20:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kremlin Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Putin ile Trump'ın bir telefon görüşmesi gerçekleştirdikleri belirtildi. St. Petersburg kentinde terör saldırısı planlayan şüphelilerin yakalanmasına yönelik istihbarat paylaşımı nedeniyle Putin’in Trump'a teşekkür ettiği kaydedildi.

 

 

Rus emniyet güçlerinin, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı ( CIA) tarafından paylaşılan istihbarat sayesinde St. Petersburg’ta terör saldırısı planlayan kişileri yakaladıkları vurgulandı.

Putin’in, ABD’de gerçekleştirilmesi planlanan muhtemel terör saldırılarına yönelik bilgileri olması halinde Rus istihbarat birimlerinin de ABD’li yetkililere bilgi verileceğini Trump’a söylediği belirtildi.

Rus İstihbarat Servisi (FSB) tarafından bir süre önce yapılan açıklamada, St. Petersburg kentinde terör saldırısı planlayan bazı DEAŞ mensubu militanların tutuklandıkları ifade edilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • yalan 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd kendi ülkesinde olan biteni bilmiyor Gelmis rusyayi uyaruyor Yalana BAK Kim bilir ne konustular
    Cevapla
  • Artuk 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde yedik, Suriye'de Daeşle işbirliği yapan ABD'nin amacı ne o zaman ? Kendisi bir plan kurdu güya istihbarat paylaştı, bence Putin bunu yemedi ama formalite icabı tabi ki teşekkür etti. Türkiye denge politikasına devam etmesi lazım, ABD ile Rusyanın yakınlaşmasını önlemeli, aynı şekilde AB'de Almanya ile Fransanın arasını açmalı.
    Cevapla
  • capanoglu 6 yıl önce Şikayet Et
    yalaka, putin safya.yada ikili oynuyorlar
    Cevapla
  • kosovali_prizren 6 yıl önce Şikayet Et
    abd bir plan yazmiş kendi göndermiş o teroristleri kendi ihbar etmiş nekadar da nazik görünmiş yani iraktaki deaşa yardimlarindan dolayi izini kaybetmeye oynuyor
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    putin e ayar çekmişler. deaş dediğin zaten abd
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi