Avustralya'da bir günde ikinci şok! AVM'de patlama

Avustralya'da 19 kişinin yaralandığı olayın ardından bir AVM'de patlama haberi geldi.

GİRİŞ 21.12.2017 12:55 GÜNCELLEME 21.12.2017 12:55

Avustralya'nın Melbourne şehrindeki Babyside Alışveriş Merkezi'nde bir patlama meydana geldiği belirtildi. Görgü tanıkları, alışveriş merkezinde birden fazla patlamanın meydana geldiğini ileri sürdü.

Durumun kontrol altına alındığı belirtilirken, Melbourne şehrinde bir aracın yayaların arasına dalmasının ardından meydana gelen bu patlamanın şüpheli olduğu aktarıldı. 

Avustralya medyası, patlamanın gaz şişelerinden kaynaklandığını, yayaların arasına dalan araba ile ilgisi olmadığını yazdı. 

Alışveriş merkezi patlama seslerinin ardından boşaltıldı ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

KALABALIĞIN ORTASINA DALDI

Avustralya'nın Melbourne kentinde bir araç yolda yürüyen kalabalığın arasına daldı. Polis araç sürücüsünü gözaltına aldı.

Olayda 19 kişinin yaralandığı belirtildi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi. Biri çocuk iki yaralının hastaneye kaldırıldığı, kafasından yaralanan çocuğun durumunun ağır olduğu belirtildi.

Melbourne polisi olay yerinden uzak durma çağrısı yaparken, olayın terör bağlantısı olup olmadığına dair bir açıklama yapılmadı.

Yerel radyo istasyonu 3AW'ye konuşan bir görgü tanığı, "Herkes yere düştü, insanlar her yerde uçuşuyordu" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor