Rusya'dan ABD'ye: Karşılıksız bırakmayacağız!

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, ABD'nin Çeçen lider Ramzan Kadirov da dahil 5 kişiyi daha yaptırım listesine dahil etmesini karşılıksız bırakmayacaklarını söyledi.

Rusya'dan ABD'ye: Karşılıksız bırakmayacağız!
Rusya'dan ABD'ye: Karşılıksız bırakmayacağız!
GİRİŞ 21.12.2017 15:40 GÜNCELLEME 21.12.2017 15:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Haftalık basın toplantısında konuşan Zaharova "Her şey gülünç derecede garip. Zira hiçbir gerçek dayanak noktası yok. Ne yazık ki bu adımlara karşı cevap vereceğimiz yönündeki tavrımızı yeniden göstermek durumundayız. Her zaman yaptığımız ve vurguladığımız gibi, bu bizim seçimimiz değil" ifadelerini kullandı. 

ABD İLİŞKİLERİ YOK ETMEYE İSTEKLİ

Rusya'nın ABD ile stratejik ilişkileri geliştirmekten yana olduğunu belirten Zaharova "Ancak ABD, tüm bu yaptırım oyunlarına devam ederek ikili ilişkileri yok etme yolunda ilerleme konusunda açık bir istek gösteriyor" dedi.

YORUMLAR 3
  • hak 6 yıl önce Şikayet Et
    türkiye biran önce esedle anlaşmalı abd ve ypgye karşı. esed gitsin lafı türkiyeyi tuzağa düşürdü abdye ait bir laf bu lafı terketmek lazım.
    Cevapla
  • hak 6 yıl önce Şikayet Et
    abd kafkasları işgale çalışıyor suriyeden girdiırakın kuzeyi. yürkiyeyi karıştırmaya çalıştı yine deneyecek. irana çatıp duruyor zaten. iraile yol açmaya çalışıyor irana doğru
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd elindeki birşeylere güveniyor ve çoklu soğuk savaş ile cebini doldurmaya çalışıyor ama bir sıcak savaş çıkarsa çıra gibi yanar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi