ABD'li generalden yeni kriz kehaneti!

Norveç'te konuşlandırılmış ABD deniz piyadelerinin komutanı General Robert Neller, bölgede ‘büyük kavganın’ başlayabileceği konusunda askerlerini uyardı.

ABD'li generalden yeni kriz kehaneti!
ABD'li generalden yeni kriz kehaneti!
GİRİŞ 22.12.2017 23:48 GÜNCELLEME 22.12.2017 23:55
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Norveç'te görevli ABD'li General Robert Neller, bölgedeki Amerikan varlığının genişleyebileceği tahmininde bulunarak askerlerine yerlerinin değişebileceğini bildirdi.

Askerlerine seslenen general, “Umarım yanılırım ama savaş yaklaşıyor. Buradaki varlığımız sayesinde sizler enformasyon ve politik mücadeleye katılıyorsunuz” dedi.

 

"YAKINDA DİKKATLER PASİFİK VE RUSYA'YA ODAKLANACAK"

Yakın zamanda dikkatlerin Pasifik ve Rusya’ya odaklanacağını dile getiren Neller, "Sadece neden burada olduğunuzu unutmayın. Onlar gözlemliyor. Tıpkı sizin nasıl onları gözlemlediğiniz gibi, onlar da sizi gözlemliyor. Burada 300 deniz piyademiz var. Bu sayıyı bir gecede 3 bine çıkarabiliriz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: MİLİTARY.COM
YORUMLAR 45
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    resimdeki insan nüsvettelerinden iğreniyorum
    Cevapla
  • master x 6 yıl önce Şikayet Et
    abd yalan üzerine kurulu bir zulüm organizasyonudur. dolar karşılığı yok yalan hollywood yalan propaganda makinesi demokrasi ve özgürlük teranesi tam bir masal askeri kof bir coni yüzyüze dövüşmeye cesareti olmayan ödlek vietnam kamboçya ırak afganistan lübnan bir kaç örnek medeniyet olarak iflas etmiştir adaleti olmayan vahşi kapitalizmin hüküm sürdüğü haydut sistemdir nerede darbe varsa abd elçiliği altından çıkıyor velhasıl tramp ve mr coninin sözleri tükenmişlik sendromudur abd çöküş sürecindedir
    Cevapla
  • cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    yenilen pehlivan ; Hadi birdaha güreşelim dermiş .Ey amerika sizin canınıza okuruz sakın ha adam olun yaramazlık yapmayın sonra pişman olursunuz.
    Cevapla
  • uzman 6 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar caninizi okur sizin balon askersiniz siz!SIZ BEYAZ PERDE ASKERISINIZ!
    Cevapla
  • coşkun. 6 yıl önce Şikayet Et
    biz savaşma.dan kaçan milet olmadık olmayız bizim için ölüm.de kalım.da şereftir ziz savaş savaş deyip.de şavaş.mayan korkak milletsiniz.sisin cennetiniz bu dünya korkaklar ABD nin korkak olduğunu tüm dünya biliyor siz ancak domuz gibi yimek yisiniz laflarınız boşa ne mutlu müslümanım diyene.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...