Muhalefetten Putin'e destek

''Adaletli Rusya Partisi'' Başkanı Sergey Mironov, Rusya Devlet başkanı Vladimir Putin karşısına çıkabilecek bir aday yok.

Muhalefetten Putin'e destek
Muhalefetten Putin'e destek
GİRİŞ 25.12.2017 13:54 GÜNCELLEME 18.04.2024 13:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

''Adaletli Rusya Partisi'' Başkanı Sergey Mironov,  Rusya Devlet  Başkanı Vladimir Putin karşısına çıkabilecek bir adayın bulunmadığını söyledi. 18 Mart 2018'de Rusya'da yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi adaylar kozlarını paylaşmaya başladı. Ancak  Adaletli Rusya Partisi Başkanı Sergey Mironov ''Gerçekçi olmamız lazım, 2018 seçimleri için Putin'e alternatif bir aday yok'' dedi.

Putin'i destekleyecek

Mironov, partisinin seçimlere aday göstermeyeceğini ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in adaylığını destekleyeceğini açıkladı.

Parti yönetiminin ilgili kararı aldığını dile getiren Mironov, şu şekilde devam etti:

”Parti oturumunda bu karara desteğin verileceğinden şüphem yok. Putin’in seçimlerde kazanacağından eminiz. Biz Sosyalist Partisiyiz ancak son altı ayda mevcut Devlet Başkanının aldığı 3 karar partimizin programına tamamen uyuyor. Onun değerlerimizi anladığını gördük.”

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • cevo 6 yıl önce Şikayet Et
    bizede boyle delikanlı lar lazim ama zor
    Cevapla
  • Ezd18 6 yıl önce Şikayet Et
    adam ulkesi icin partisini kapatiyor putine yoneltiyor secmeni bide bizim chp ye bak akp en iyi seyi yapsa yine tepki gosteririrz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular