Yahudi lobisi devreye girdi

Yeni Zelandalı şarkıcı Lorde, İsrail zulmüne tepki gösterdi. Tel Aviv konserini iptal etti. Bunun üzerine Yahudi lobisi hemen devreye girdi.

Yahudi lobisi devreye girdi
Yahudi lobisi devreye girdi
GİRİŞ 03.01.2018 08:52 GÜNCELLEME 03.01.2018 11:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacaklarını açıkladı. Başta Türkiye olmak üzere tüm dünya ayağa kalktı. Trump'ın Kudüs kararını eleştiren karar tasarısı BM Genel Kurulu'nda ABD'nin tehditlerine rağmen 9'a karşı 128 oyla kabul edildi. Karar bağlayıcı olmasa da dünya ülkelerinin verdiği mesaj çok önemliydi. Ancak buna rağmen İsrail rahat durmadı.

İsrail askerleri, direniş için sokaklara çıkan Filistinliler'i hedef aldı. Küçücük çocuklara bile işkence yaptı. İsrail'in bu zulmüne ünlü şarkıcı Lorde de seyirci kalmadı. Lorde, İsrail'de vereceği konseri Filistin yanlısı aktivistlerin çağrıları sonrası iptal ettiğini açıkladı.

Bunun üzerine ABD'deki Yahudi lobisi sahneye çıktı. Washington Post gazetesinde şarkıcıyı hedef alan tam sayfa bir ilan yayınlandı. Washington Post'taki ilanı ABD'nin en ünlü Hahamlarından Shmuley Boteach'in verdiği ortaya çıktı.

YAŞI BİLE KONU OLDU

​ İlanda "Lorde ve Yeni Zelanda, İsrail'e saldırmak için Suriye'yi görmezden geliyor" denildi. Yazıda ayrıca Lorde'un yaşına vurgu yapılarak "21, yobazlık için çok erken bir yaş" ifadesi kullanıldı. Bu ilan İsrail'in sadece Filistin'de değil ABD'de de zulmüne devam ettiğini adeta kanıtladı. Bu arada Shmuley Boteach, Yahudi lobisinin Amerika'daki en etkili isimlerinden olarak biliniyor. Boteach, İsrail lehine kampanyalar yürütüyor..

 

YORUMLAR 10
  • Rambo 6 yıl önce Şikayet Et
    Üzülmesin , yahudi lobileri dışlarsa Müslüman lobiler kucak açar böyle bir sanatçıya , 2019 seçimlerinde gelsin , 81 vilayette konser yapsın.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    butun suc hata sozde musluman olan kimlik muslumani bizlerde ne hakkiyla dinimizi yasiyoruz nede birlik olup uc bes siyon it in karsisina dikile biliyoruz ozellikle cumhuriyet doneminde bencil sadece kendini dusunen komsusu ac ken kendisi tok yatan insanlardan olduk filistinliler toprak satmaya ingilizler tarafindan mecbur birakilirken filistin davasini sulandirmak icin topraklarini sattilar hain araplar dedik.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    siyonistin ilan parası Müslümandan. Ülkemizde iki il arasındaki çekişmeye, bu marketler şu ilin diye alışveriş yapmayın diyerek arkadaşını iknaya çalışan HACI amcam marketten israil mallarıyla çıkıyor. Buna dikkat edilmediği sürece israile hiç kimse bir şey yapamaz.
    Cevapla
  • Analiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Lanetlenmiş millet. Kendilerinden başka hiç bir kimsenin hiç bir kıymeti yoktur bunlar için.
    Cevapla
  • Demek Oluyorki 6 yıl önce Şikayet Et
    Demekki, ve demekki özeelikle başta Türkiye olarak ve bütün Dünya olarak daha fazla ambargo, daha fazla boykot, daha fazla dışlama politikası uygulamamız lazım bu israel için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı