Akıl sağlığı yerinde mi? Sonuçlar açıklandı

ABD Başkanı Donald Trump, başkanlığının ilk yılı geride kalırken kapsamlı bir sağlık taramasından geçirildi.

Akıl sağlığı yerinde mi? Sonuçlar açıklandı
Akıl sağlığı yerinde mi? Sonuçlar açıklandı
GİRİŞ 17.01.2018 09:04 GÜNCELLEME 17.01.2018 09:06
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

ABD'de son günlerde tartışma konusu olan Trump'ın sağlık durumuyla ilgili spekülasyonlara Beyaz Saray doktorları nokta koydu.

Kapsamlı bir sağlık taramasından geçirilen ABD Başkanı'nın tamamen sağlıklı olduğu, sadece fazla kilolarından dolayı karbonhidratı kesmesi ve günlük egzersiz yapmasının tavsiye edildiği belirtildi.

Seçim kampanyası döneminde sağlık durumuyla ilgili bilgileri paylaşmayan Trump'la ilgili bunama belirtileri olduğuna dair spekülasyonlar yapılmıştı. Gazeteci Michael Wolff'un Ateş ve Öfke isimli kitabında Trump'ın çocuksu ve değişken olarak tasvir edilmesi de tartışmaları alevlendirmişti. Ancak Donald Trump'ın mental testleri de başarıyla geçtiği belirtildi.

Trump'ın, Dr. Ronny Jackson'dan kendisine mental test yapılmasını istediği ve Alzheimer ile bunama belirtilerinin arandığı 30 soruluk bir teste sokulduğu ifade edildi. Trump'ın testi 30'da 30 yaparak tamamladığı doktoru tarafından açıklandı.

İddiların aksine mental sağlığında bir sıkıntı görülmeyen Trump'ın tek probleminin fazla kiloları olduğu kaydedildi. 1.9 metre boyunda ve 108 kilo olan ABD Başkanı'ın sağlığını etkileyen fazla kilolarından kurtulmak için doktor gözetiminde diete başlayacağı bildirildi.

YORUMLAR 23
  • İnsan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sağlığı ve akli dengesi düzgün çıkabilir ama bunların hiçbiri kin ve nefretini birilerinin menfaatına çalışması (siyonizme) deliliğin ta kendisidir tabiidirki doktorları bu yolda çalışmasını çok sağlıklı bulabilirler !!!!!
    Cevapla
  • Kare 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakışında meymenet yok
    Cevapla
  • eray akalın 6 yıl önce Şikayet Et
    Trumpun dengesiz hareketleri akıl sağlığı yerinde olmadığında değil,rusya-çin-iran-kuzey kore bloğundan korktuğundan kaynaklıyor. Böyle bir blok karşında insanlar zorlanıp bazen dengesiz hareketler sergiyebilirler. Zaten rusya tek başına dünyayı bile işgal eder.
    Cevapla
  • ekrem 6 yıl önce Şikayet Et
    koca amerikayı bu delimi yönetiyor diyecekler(deli olduğunu bildikleri halde) tabiki hayır
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu raporu kimler veriyor?Beyaz saray doktorları.Gelsene bizim acı bademe,akdeniz üniversitesine veya bakırköy ruh ve sinir hastanesinden bu raporu alabiliyor musun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu