Trump'tan TIME'a cevap

ABD Başkanı Donald Trump, İsviçre’nin Davos şehrinde düzenlenen Ekonomik Forum’da Time dergisinin kapağına cevaben “'Önce Amerika', Amerika yalnız demek değildir” dedi.

GİRİŞ 26.01.2018 16:52 GÜNCELLEME 26.01.2018 17:36

Trump, “'Önce Amerika', Amerika yalnız demek değildir. Artık işinizi ve yatırımınızı ABD'ye getirmek için mükemmel bir zaman. İşletmelerimizi ve işçilerimizi serbest bırakıyoruz. Daha önce hiç olmadığı kadar büyüyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Time dergisine cevap verdi

Öte yandan, TIME Dergisi, ABD’nin durumunu son sayısının kapağına taşıdı. Dergi kapağında, ABD’yi temsil eden büyük bir beyaz kıta ve üzerinde Amerikan bayrağı yer alıyordu. Altında da “America alone” yani "Amerika tek başına" başlığı kullanılmıştı. TIME Dergisi bununla “Önce Amerika” sloganıyla Amerika’nın ekonomisi ve çalışanlarını öne çıkartan politikaların ülkeyi yalnızlaştırdığına dikkat çekmişti. Trump’tan ise cevap gecikmedi. Trump, “'Önce Amerika', Amerika yalnız demek değildir. Artık işinizi ve yatırımınızı ABD'ye getirmek için mükemmel bir zaman. İşletmelerimizi ve işçilerimizi serbest bırakıyoruz. Daha önce hiç olmadığı kadar büyüyebiliriz, yatırımlarınızı ABD’ye yapın” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Milyonları gözü Beştepe'de! Erdoğan başkanlığında kritik toplantı başladı...
Dubai'de sel hayatı felç etti! Yönetim halka uyarılarda bulundu...