Rusya: ABD PYD'yi kandırdı

Rusya Dışişleri Bakanlığı Resmi Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD'nin Suriye'deki PYD terör örgütüne altın vaatlerde bulunduğunu, fakat sonra onları kandırdığını belirtti.

Rusya: ABD PYD'yi kandırdı
Rusya: ABD PYD'yi kandırdı
GİRİŞ 27.01.2018 23:28 GÜNCELLEME 28.01.2018 03:43
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanlığı Resmi Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin Suriye'deki PYD terör örgütüne altın vaatlerde bulunduğunu, fakat sonra onları kandırdığını belirtti.

Kafkassam'dan Fuat Safarov'un haberine göre, devlet televizyon kanalı Rossiya’ya konuşan Zaharova şu ifadeleri kullandı:

 

ABD PYD'LİLERİ KANDIRDI

"ABD Suriye'li PYD'lilere altın vaatlerde bulundular, cenneti vaad ettiler. Ve gerçekten de çoğu olayda da onları kandırdılar ve ihanet ettiler." dedi.

YORUMLAR 32
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    abd altına yapmıştır.
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    amerika pyd yi kandırdı deyip sahada kendinize türkiyeye karşı daha çok alan açacaksınız değil mi,afrinde bile hava sahasını sorun ettiniz s400 leri aktif tuttunuz terör destekçisi rusya.
    Cevapla
  • ÇELİK 6 yıl önce Şikayet Et
    Aman dikkat, Rusya....Türkiyeyi gaza getiriyor.Her seferinde ABD nin pyd ye yardım ettiğini her demecinde söylüyor.Akla gelen soru , peki Rusyanın Suriyede ne işi var.........ABD başaramaz ise bu sefer ikinci aktör Rusya devreye girecek.........
    Cevapla
  • vtn 6 yıl önce Şikayet Et
    pyd ye göz kırpıyorlar
    Cevapla
  • selami 6 yıl önce Şikayet Et
    pyd bir terör örgütüdür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık