Zeytin Dalı Almanya'ya battı! Skandal oturum...

Afrin gündemiyle toplanan Almanya Parlamentosu skandal görüntülere sahne oldu. Alman vekiller boyunlarına PKK paçavraları asarak, Zeytin Dalı harekatının bir an önce durdurulmasını istedi.

Zeytin Dalı Almanya'ya battı! Skandal oturum...
Zeytin Dalı Almanya'ya battı! Skandal oturum...
GİRİŞ 01.02.2018 18:02 GÜNCELLEME 01.02.2018 18:03
Bu Habere 348 Yorum Yapılmış

Alman Federal Meclisi bugünkü oturumunda Yeşiller Partisi’nin isteği üzerine Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin kentindeki PYD/PKK ve DEAŞ hedeflerine yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı ele alındı.

PKK PAÇAVRALARI İLE OTURDULAR

Türkiye'nin harekata bir an önce son vermesini isteyen Alman vekiller boyunlarındaki PKK paçavraları ile oturuma katıldılar. 

AB'DEN SİYASİ TAVIR TALEP ETTİLER

Avrupa Birliği’nden  siyasi tavır talep eden Yeşiller Partisi, Türkiye’ye verilen desteğin sonlandırılması ve silah satışının durdurulmasını istedi



SUSMAK ERDOĞAN'A DİZ ÇÖKMEKTİR

Sol Parti Eş Başkanı Katja Kipping, Merkel ve Dışişleri Bakanı Gabriei'i Afrin harekatına karşı susmakla suçlayıp 'susmak Erdoğan'a diz çökmektir' dedi.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 348
  • aysun 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya nın satranç tahtasında ki piyonları zarar görmüş vah, ölen binlerce müslüman için böyle bir tepki göremedik yıllardır .
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Terörün anaları,babaları.Evlatları için matem tutuyorlar. Dostlarımızı tanıyalım.
    Cevapla
  • iso 6 yıl önce Şikayet Et
    bu avrupa yıllarca kanı emmekten bıkmadılar bunlar siyasetten anlamaz kan emmekten iyi anlarlar hele kan müslüman kanı olunca daha lezetli geliyor
    Cevapla
  • tanar olca 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık ne yaptığınızı ve ne yapmaya çalıştığınızı çok iyi biliyoruz. önce bazı ülkelerin bir parçasını gasp ediyorsunuz sonrada bütün dünyadan suçlu ve suça çok eğilimli olan ruh sağlığı anormal kullanılmaya elverişli köpeklerinizi zavallı ülkelerin başına bela ediyorsunuz hem kendi ülkenizi beladan uzaklaştırıyorsunuz hem de gasp ettiğiniz ülkeleri bu insanlarla tehdit ediyorsunuz.bıktı dünya sizlerin şımarıklığınız ve despotluğunuzdan. ALLAH günahsız insanların Ahını Sizlerde bırakmasın.ALLAH sizleri hem bu dünyada hem de öteki alemde Yüzünüzü kara etsin Amin.
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Sıra diz çökmeye de gelecek.az daha bekleyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...