Ortaokul öğrencisini döverek öldürdüler!

14 yaşındaki öğrenci Hindistan'daki özel okulun tuvaletinde öldürüldü. Döverek öldürüldüğü tespit edilen çocuğun cansız bedenini arkadaşları buldu.

Ortaokul öğrencisini döverek öldürdüler!
Ortaokul öğrencisini döverek öldürdüler!
GİRİŞ 02.02.2018 15:25 GÜNCELLEME 02.02.2018 16:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hindistan'ın Delhi şehrinde özel okul tuvaletinde bir öğrenci, döverek öldürüldü. Öldürülen çocuğun cesedi Perşembe sabahı ders saatleri içinde 11:00'de, okul tuvaletinde öğrenciler tarafından bulundu.

DÖVE DÖVE ÖLDÜRMÜŞLER

 

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Polisin yaptığı ilk incelemede 14 yaşındaki çocuğun dövülerek hayatını kaybettiği değerlendirilirken, talihsiz çocuğun cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu´na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

BAŞKA BİR ÖĞRENCİNİN DE BOĞAZI KESİLMİŞTİ

Çocuğun yakınları cinayetin gerçekleştiği "Jeevan Jyoti Senior Secondary" okulunun bahçesine gelerek, yönetimi protesto etti.

Hindistan'da geçtiğimiz Kasım ayında 7 yaşındaki Pradyuman Thakur adlı öğrenci de Delhi'de bulunan 'Ryan International' isimli okulda boğazı kesilerek öldürülmüştü.

YORUMLAR 2
  • Memoral 6 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda tuvaletinden soyunma odasına kadar her yerde kamera olmalı ama çocuklara bunun izlenmediği bi vukuat olunca bakılacağı anlatılmalıdır
    Cevapla
  • Berkant 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet etsin masum cocuk sana kiyan itlerede ALLAH feci sekilde kiysin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?