Ruslar gözünü kararttı! Uzaydaki uyduları bile...

ABD ile Rusya arasında dünya çapında siyasi sürtüşmeler devam ederken, silahlanma yarışı tam gaz sürüyor. ABD’nin füze kalkanı projesine yanıt hazırlayan Rusya, öncelikle başkent Moskova’yı savunma şemsiyesi altına alacak ve dünya yörüngesindeki uyduları dahi vurabilecek yeni füze sistemini denedi.

GİRİŞ 12.02.2018 11:46 GÜNCELLEME 12.02.2018 11:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rusya tarafından Kazakistan’ın 'Sarı-Şagan' askeri poligonunda Pazar günü gerçekleştirilen Rus füze kalkanının ilk füze atışı Savunma Bakanlığı tarafından dünya medyasına servis edildi.

'YILDIZ SAVAŞLARI'

 

 

Albay Andrey Pirhodko, “Başarıyla gerçekleşen füze kalkanı denememiz başta başkent Moskova olmak üzere tüm stratejik merkezlerin olası saldırıya karşı koruyabilecek güçte olduğumuzu gösterdi. Yeni avcı füze sadece balistik füzelere karşı değil Yıldız Savaşları olarak bilinen uzaydan gelebilecek tehditlere karşı da kendimizi savunabileceğimizi kanıtlıyor” dedi.

Rusya’nın Pazar günü gerçekleştirdiği yeni füze kalkanı sistemi denemesinde en önemli soru yeni füzenin modeli oldu. Şimdi askeri uzmanlar tipi açıklanmayan yeni Rus füze avcısının kapasitesini merak ediyor.

YORUMLAR 6
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ile Türkiye birlikte hareket ederse abd yi bitirir... Bunu bilen abd Rusya ile Türkiye'nin arasını bozmak için birçok şey yapmıştır en basiti içimizdeki hainler sayesinde Rusya Baskonsulus suikasti
    Cevapla
  • eray akalın 6 yıl önce Şikayet Et
    1980 yıllarda çin uzaydaki kendi uydusunu vurarak,dünyaya uydu vurma kapasitesini kanıtlamış oldu.
    Cevapla
  • ülkü 6 yıl önce Şikayet Et
    milli ve yerli olarak üretilecek bütün radarlar ve füzeleri kör edecek ve işlevsiz hale getirecek yeni bir sistem üzerinde çalışılması önem arz etmektedir.
    Cevapla
  • Balbazar 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd 10 yıl önce yapmış sölediğini
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    evet o uyduları vuracak füzeleri bizde yapmalıyız
    Cevapla
  • asaf hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    işte bu . düşmanı kör etmenin yolu. zira göremezse hesaplayamazsa bulamaz ve etkisiz kalır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı