ABD istihbaratı: Artık Esed'i deviremezler

ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Daniel Coates, Suriye muhalefetinin artık Devlet Başkanı Beşar Esed'ı devirecek güçte olmadığını, ancak önümüzdeki bir yıl içinde çatışmayı sürdürebilecek yetenekte olduğunu söyledi.

ABD istihbaratı: Artık Esed'i deviremezler
ABD istihbaratı: Artık Esed'i deviremezler
GİRİŞ 13.02.2018 22:32 GÜNCELLEME 13.02.2018 23:17
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

ABD Senatosu İstihbarat Komitesi'nin sitesinde yayınlanan Coates'un raporunda, "Suriye muhalefetinin 7 yıldır süren isyanı muhtemelen artık Devlet Başkanı Beşar Esed'ı devirecek veya giderek artan askeri geri kalmışlığı yok edecek güçte değil" ifadelerine yer verildi.

Sputnik'in haberine göre Raporda, "Muhalifler muhtemelen çatışmayı en azından önümüzdeki bir yıl daha sürdürecek gücü koruyacak" dendi.

 

 

YORUMLAR 19
  • yazik sizlere 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumum aşagida esed i düsman gormeyen yorumculara ,orada bulunan israil iran esed pkk rusya abd dahil hepsi pisligin degisik renkli olanlaridir,1 milyon vatandasi öldüren ulkesini mahveden pkk ve dhkp c ye ve nicelerine destek veren ESED de bir dusmandir,muhalifleri sirf esed dusmesin diye bu hale getirdiler,çunku esed suriyeli olmayan herkesin istedigini bir tiptir,esed giderse muslumanlar basa gelir ve israile dayanirlar bu katili bilipte bundan yana tavir takinanlara Allah islah eylesin diyorum,esed ve kafirler aynidir bunu boyle bilmek lazim
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim düşmanımız Esed değil, bizim esas düşmanımız ABD ve onun taşeron terör örgütleri PYD ve PKK'dır. Esed ile dostluğumuzu hep korusaydık bu gün Kuzey Sureyi'de böyle bir belayla karşı karşıya kalmazdık. Çok yanlışlarımız var çok.
    Cevapla
  • AHMET 6 yıl önce Şikayet Et
    muhalifleri ne esad ne iran nede rusya yendi muhalifler kendi kendilerini bitirdi kendi kendileriyle savaşarak savaşı kaybettiler
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    ee siz destek olunca biraz zaman alacak ama oda olacak korkmayın..
    Cevapla
  • Ali osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Teröristler ne zaman kazanmışki şimdide kazansın
    Cevapla
  • Adanalı 6 yıl önce Şikayet Et
    o zaman esed denen terörist kaybedecek demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”