Rusya'dan sürpriz çağrı: Ortaklığa hazırız

Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, Münih Güvenlik Konferans'ında yaptığı konuşmada, "Rusya, ABD ve AB ile eşit ortaklığa hazır" dedi.

Rusya'dan sürpriz çağrı: Ortaklığa hazırız
Rusya'dan sürpriz çağrı: Ortaklığa hazırız
GİRİŞ 17.02.2018 19:13 GÜNCELLEME 17.02.2018 22:04
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, Münih Güvenlik Konferans'ında Rusya, ABD ve AB arasındaki ilişkiler üzerine konuştu.

Bakan Lavrov yaptığı konuşmada Rusya'nın ABD ve AB ile eşitli ortaklığa hazır olduğunu belirtti.

Lavrov, "Rusya, bugünün zorluklarına etkin çözüm bulmak için AB ile çıkar dengesine dayalı eşit, karşılıklı saygılı bir ortaklığa açıktır. Aynı prensipler üzerine ABD ve diğer tüm ülkelerle ilişkiler kurmaya hazırız" dedi.

Ayrıca Lavrov, Rusya'nın, Avrupa Birliği ile işbirliğine ilişkin yaklaşımlarını değiştirmediğini de belirterek, Moskova'nın, Avrupa Birliği'ni, üye ülkelerin çıkarlarına dayalı bir kurum olarak görmek istediğini söyledi.

YORUMLAR 12
  • ÂLİ MENFEAAT CcC 6 yıl önce Şikayet Et
    Vakit kazanmaya çalışıyorlar.Bu büyük oyun ve tuzak.Operasyonda vites değiştirip, efrin ve münbiçte taş üstünde taş baş üstünde baş bırakılmamalı.Gerçekten bunlar savaş hukuku falan dinlemiyorlar! Görün artık ne olur!
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd rusyada ambargoyu kaldirsin rusya iki gunde degil turkiyeyi dunyayi bile satar bu yuzden cok calisip cok guclu olmaliyiz.hersey milli olsun
    Cevapla
  • ademoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    suriye düştü şimdi sıra paylaşmaya geldi,tabi ortaklığa hazır olacak yüzyıllardır süren sıcak denizlere inme politikası sona erecek...
    Cevapla
  • alivan. 6 yıl önce Şikayet Et
    rusyaya.guvenilmemeli.israil.icin.calisiyur.allah.tumunun belasini.versin.tez
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah topunuzu kahretsin.Mazlum Müslümanlara zulmeden ABD,Rusya ve diğer ülkedeki zalimler ettiklerini dünyadayken tez zamanda inşallah çekerler.Allah bunların
    Cevapla
  • sanat 6 yıl önce Şikayet Et
    1 ve 2 dünya savaşında haçlı savaşlarında olduğu gibi bütün dünya milletlerini yalanlarla menfaati ve kehanet için güya yahudiler milyonlarcasını öldürtmeyi planlıyor...Rusya suriyenin batısında kalan bölümün israil için güvenliğini sağlayan bir güçtür. Heyhat da vinci.... uyan dünya kanındaki virüse çare bul.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü