Esed'i 'kaşıntı' tuttu! Beklenen oldu...

PKK/PYD'li teröristler kime sığınacağını şaşırdı. Türkiye ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) karşısında tarihinin en büyük hezimetini yaşayan terör örgütleri, çareyi Esed'den yardım istemekte buldu. Esed ise bu yalvarışa cevap verdi ve gözlem amaçlı yolladığı öncü birliklerin Afrin'e ulaştığı belirtildi.

GİRİŞ 18.02.2018 12:06 GÜNCELLEME 23.02.2018 11:22
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Al Mayadeen televizyonunda yer alan iddiaya göre Esed güçleri gözlemde bulunmak için terör örgütü YPG/PYD kontrolündeki Afrin’e öncü birlikler gönderdi.

ANTİ-TANK FÜZELERİ

 

 

Esed yönetimine yakın Al Masdaar sitesi de rejimin Türkiye’ye karşı YPG’ye silah desteği vermeye başladığını yazdı.

YPG'nin Şam’ın kontrolündeki bölgelerden geçiş yaptığını belirten internet sitesi "YPG’ye gönderilen silahlar arasında, anti -tank füze sistemleri de bulunuyor. Ayrıca Şam yönetimi YPG’lilere giden yardımların kendi kontrolündeki noktalardan geçişine de izin veriyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 118
  • ŞANLI HİLAL 6 yıl önce Şikayet Et
    vay gerizekalı. biz teröristleri temizleyip Suriye topraklarının bütünlüğünü sağlamaya çalışıyoruz, sen bize karşı cephe açıyorsun. Allahın malı.
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Esed piyondur.Bunun arkasında farklı şeyler var.
    Cevapla
  • Mustafa Tosunpașa 6 yıl önce Şikayet Et
    Esadın afrine girmesinden ziyade bizim șama girip kellesini sallandıracağımız ardından emevi camiisinde cuma namazı kılacağımız kesin elimize bu fırsat geçmișken etki sınırlarımızı taa filistin topraklarina kadar dayamakta hertürlü fayda var yarın filistin halkı referandum yapıp türkiyeye bağlanmak istediğindede mısıra komșu oluruz ordan direk sudan sevakin kızıl elma
    Cevapla
  • numan 6 yıl önce Şikayet Et
    O zaman esed i de gömelim birdaha sesi çıkmasın
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    inanmayin afrindeki teröristlere suriye askeri süsü verecekler,esad aklini peynir ekmekle yemediki afrine asker göndersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar